Gabriela Dinu Știri 17.05.2023 10:44

Deliric: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, avere, tarife

Deliric: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, avere, tarife

Deliric, pe numele său real Răzvan Eremia, este un cântăreţ român şi iubitul celebrei Inna. Este rapper de profesie şi membru fondator al formaţiei C.T.C, una dintre cele mai cunoscute trupe de hip hop din România, alături de Vlad Dobrescu şi Doc.

S-a născut pe 16 august 1982, la Bucureşti şi în 1990 a fondat prima casă de discuri pe cont propriu din România, denumită „Facem Records”.

Cine este, de fapt, Deliric şi din ce a făcut 1 milion de euro?

Succesul l-a cunoscut, însă, mai târziu, căci abia în 2011 a făcut ravagii cu materialul ITP (Inspecţia Tehnică Periodică”), acesta devenind unul dintre cele mai vândute materiale din online.

Deliric are şi alte afaceri de succes, una dintre ele fiind firma de haine PORC. Despre aceasta se ştie că şi-ar fi dublat cifra de afaceri în fiecare an şi, doar aceasta, a ajuns în 2020 la o cifră de afaceri de 1.000.000 de euro! da, aţi citit bine.

Nu se recomandă ca fiind un antreprenor, ci doar un om care munceşte foarte mult pentru a realiza tot ceea ce şi-a propus: „Nu cred că am folosit vreodată titulatura de antreprenor, să-i spun cuiva că sunt antreprenor. Eu sunt un băiat care a fost pasionat de muzică, care s-a apucat când avea 11 ani să facă versuri și dup-aia toată viața mea a ajuns să se construiască în jurul acestei chestii.

Date Biografice Deliric: înălțime, greutate

Nume complet: Răzvan Eremia
Data naşterii: 16 august 1982
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: Inna (Elena Alexandra Apostoleanu)
Greutate: 84 kg
Înălţime: 1,82 m

Am ajuns să-mi fac o formație cu niște prieteni, undeva în clasa a IX-a. După asta am ajuns să ma lovesc de problema că «muzica mea nu putea să ajungă la urechile oamenilor», fiindcă depindeam de case de discuri și radiouri.

Inna și Deliric, prima poză împreună. Noul iubit al cântăreței a dat lovitura și în afaceri, nu doar în dragoste: ‘Am ajuns la un milion de euro'”, povestea Răzvan Eremia.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Silvia Ioniţă
Ilinca Vandici
Roxana Nemeş
Ioana Tufaru
Inna