Gabriela Dinu Știri 02.11.2021 22:58

Inna: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, avere, tarife

Inna: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, avere, tarife

Inna este una dintre cele mai apreciate cântăreţe de la noi, cu milioane de fani în întreaga lume.

S-a născut pe 16 octombrie 1986, în Mangalia, Constanţa, şi cântă muzică dance, pop şi house. S-a lansat în muzică în 2008, după ce a colaborat cu Play&Win pe mai multe piese, şi a dat lovitura cu „Hot”, melodie care a ajuns instant pe primul loc în toate clasamentele din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia şi Grecia.

Cum se numeşte, de fapt, Inna?

Inna a mai lansat apoi Love, Deja Vu, Amazing, 10 Minutes, toate având mega succes în toată lumea. Din aprilie 2009, Inna semna un contract ce avea să-i schimbe total viaţa, cu America Ultra Records, o firmă din SUA care se obliga astfel să-i promoveze melodiile în SUA, Regatul Unit al Marii Britanii şi Canada.

Prin piesele sale, Inna era apoi marea câştigătoare a premiilor de la Romanian Music Awards, cucerind patru trofee la aceeaşi gală. Au urmat, desigur, multe altele, la MTV Europe Awards, Premiile Eska, Eurodanceweb Award şi multe, multe altele.

Date Biografice Inna: înălțime, greutate

Nume complet: Elena Alexandra Apostoleanu
Data naşterii: 16 octombrie 1986
Locul naşterii: Mangalia, Constanţa, România
Partener: Deliric (Răzvan Eremia)
Greutate: 43 kg
Înălţime: 1,63 m

Numele său real este Elena Alexandra Apostoleanu şi, pe lângă muzică, mai face bani şi din contractele de imagine, dar şi din cele cu Pro TV, fiind jurat în emisiunea Masked Singer. De aici, aceasta ar încasa un salariu lunar de 15.000 de euro. Aceeaşi sumă Inna o încasează dintr-un simplu concert.

Inna nu are succes doar pe plan profesional, ci şi pe plan personal, fiind implicată într-o relaţie serioasă cu un alt artist român. Este vorba despre Deliric, pe numele său real Răzvan Eremia.

Relaţia lor a fost făcută publică anul trecut şi de atunci nu s-au mai sfiişit să-şi arate dragostea pe oriunde merg, fie la o cafea la o terasă din Bucureşti sau pe plajele cu nisip fin din Maldive.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Silvia Ioniţă
Ilinca Vandici
Roxana Nemeş
Ioana Tufaru