Gabriela Dinu Știri 21.11.2021 09:26

Cosmin Cernat: CV, salariu la Kanal D, vârstă, înălțime, greutate, familie, avere

Cosmin Cernat: CV, salariu la Kanal D, vârstă, înălțime, greutate, familie, avere

Cosmin Cernat este un cunoscut orezentator TV din România. S-a făcut remarcat la pupitrul ştirilor sportive, după care a prezentat emisiunea tip concurs Exatlon România, la Kanal D.

Cosmin Cernat s-a născut pe data de 12 septembrie 1975 la Bucureşti şi este absolvent al Academiei de Educaţie Fizică şi Sport. Primul contact cu presa a fost chiar în domeniul sportiv, după ce a lucrat în departamentul de sport al ziarului Dimineaţa. Asta se întâmpla în 1994 iar la doi ani distanţă Cosmin Cernat ajungea la TVR.

Ce scrie în CV-ul lui Cosmin Cernat?

Din 2007, odată cu lansarea postului de televiziune Kanal D, Cosmin Cernat făcea pasul către ei şi devenea redactorul-şef al ştirilor sportive de pe post, precum şi prezentator – realizator al emisiunilor Fluier final şi Fluier de start.

A mai prezentat şi alte emisiuni de divertisment din care amintim Ploaia de stele, Spune-mi preţul, Stele de 5 stele, Şatră.

Cosmin Cernat a cochetat tot timpul cu sportul, indiferent de emisiunea pe care a prezentat-o sau de formatul ei. Căci aşa a ajuns să comenteze meciuri din hanbal, atletism, baschet şi alte sporturi de iarnă specifice.

Date Biografice Cosmin Cernat: înălțime, greutate

Nume complet: Cosmin Cernat
Data naşterii: 12 septembrie 1975
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: căsătorit cu Mădălina Moroşanu
Greutate: 85 kg
Înălţime: 1,90 m

Cosmin Cernat a fost căsătorit timp de 11 ani, până în 2009 cu fosta sportivă Monica Iagăr, alături de care are două fete, pe nume Ayana şi Maya. După doi ani, Cosmin se recăsătorea cu Mădălina Moroşanu şi fosta lui parteneră de viaţă îşi refăcea şi ea viaţa.

A prezentat şi emisiunea Exatlon la Kanal D, acolo unde ar fi încasat un salariu lunar de 5.000 de euro. Între timp, Survivor a luat locul Exatlonului la Kanal D, iar prezentator nu a mai fost Cernat, ci Daniel Pavel. După această mutare a mai avut loc o alta – şoc, show-ul a fost preluat de către Pro TV, cu tot cu prezentator.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Ilinca Vandici
Roxana Nemeş
Ioana Tufaru
Petre Roman
Mugur Ciuvică