Gabriela Dinu Video 07.09.2022 08:41

Corina Caragea: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, Salariu la Pro TV

Corina Caragea: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, Salariu la Pro TV

Corina Caragea este o cunoscută prezentatoare de ştiri sportive de la Pro TV. Frumoasa brunetă este emblema postului din Pache Protopopescu şi una dintre cele mai frumoase şi apreciate femei care activează în televiziunea românească.

S-a născut pe 31 decembrie 1982, are 39 de ani, şi la o înălţime de 1,73 cm ea cântăreşte 54 de kilograme. Cu o siluetă trasă ca prin inel, demnă de prezentările de modă, Corina Caragea este de mulţi ani figura care prezintă ştirile din sport de la Pro TV.

Cum arată o zi de muncă a Corinei Caragea. VIDEO

@corina_caragea Cum arata diminetile mele la Stirile PROTV? Asa!😄 #behindthescenes #news #@PRO TV ♬ original sound – Corina Caragea

Ce scrie în CV-ul Corinei Caragea, de la Pro TV?

Puţini ştiu despre ea că începutul în televiziune l-a făcut ca dansatoare, după ce a făcut parte din grupul de balet al emisiunii Surprize, surprize, prezentată de Andreea Marin, la TVR 1. Asta se întâmpla în 2003, pe vremea când Corina era doar o puştoaică.

Corina Caragea este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, din cadrul Universităţii Bucureşti, acolo unde a absolvit specializarea de Relaţii Publice şi Publicitate. Şi-a făcut proprii bani încă din adolescenţă, când câştiga din modeling banii săi de buzunar. Făcea prezentări de modă şi filma pentru reclame.

„Nu am ales eu să prezint ştiri din sport. Eu în facultate îmi doream să fiu jurnalist, nu conta ce şi cum, însă altcineva şi-a dat seama că m-aş potrivi ca prezentatoare la sport. Primul meu interviu a fost cu Mircea Lucescu, de atunci îl admir”, a povestit Corina Caragea într-o discuţie cu cei de la Perfecte.ro.

Date Biografice Corina Caragea: înălțime, greutate

Nume complet: Caragea Corina
Data naşterii:31 decembrie 1982
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: Robert Pongratz
Greutate: 54 kg
Înălţime: 1,73 m

Este căsătorită cu Robert Pongratz, însă nu şi-a expus niciodată viaţa personală pe tapet. Este pasionată de călătorii şi ţine un blog de travel în acest sens.

Corina Caragea este una dintre cele mai bine plătite prezentatoare de ştiri sportive din România, având un salariu de 3000 de euro de la Pro TV.

Trademark-ul Corinei Caragea este, fără doar şi poate, părul ei superb. Multe reprezentante ale sexului frumos s-au întrebat ce face vedeta Pro TV pentru a-şi întreţine podoaba capilară:

„Nu este meritul meu că am un par frumos. Este o moşternire genetică. Nu am niciun produs nemaipomenit. E vopsit, la bază e tot negru. A fost la un moment dat decolorat şi a trebuit să îl vopsesc să ajung din nou la culoarea mea naturală. Îl vopsesc castaniu închis o dată la trei luni, nu este negru albăstrui cum crede lumea. Poate aşa pare”, a mai spus Corina.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Fane Vancică
Luis Gabriel
Ionuţ Cercel