Ionita Raluca Știri 25.11.2021 14:10

Codin Maticiuc: CV, Vârstă, Înălțime, Greutate, Avere, Familie, Iubite, Afaceri

Codin Maticiuc: CV, Vârstă, Înălțime, Greutate, Avere, Familie, Iubite, Afaceri

Pe Codin Maticiuc multă lume îl cunoaște drept băiatul de bani gata al Bucureștiului. Cu un tată potent financiar și extrem de controversat, Codin s-a ridicat în viața mondenă din România încă de când era adolescent. Cu toate acestea, acest personaj ascunde mai multe substraturi decât un simplu crai de Dorobanți.

Ce afaceri are Codin Maticiuc și ce avere a reușit să strângă

Între timp, Codin Maticiuc pare că s-a maturizat. În prezent, este producător de film, actor, scriitor și filantrop. Nu în ultimul rând, este un om de afaceri și deține, împreună cu tatăl său, Ion Maticiuc, mai multe business-uri, inclusiv localuri și cluburi de lux. O parte din averea lui Codin Maticiuc provine și din afacerile imobiliare și însumează aproximativ 75.000.000 de euro.

În plus, Codin Maticiuc este recunoscut și pentru donațiile sau campaniile umanitare pe care le organizează, chiar dacă la polul opus se află în diferite scandaluri, legate de conturi off-shore sau taxe ocolite. Împreună cu mama și cu tatăl său deține compania Simber Industries Inc, înregistrată în British Virgin Islands, și care este implicată în mai multe business-uri în România.

Revenit în lumina reflectoarelor după ce a scris biografia lui Sile Cămătaru. Codin Maticiuc și-a extins veniturile și în aria drepturilor de autor. Astfel, nu doar Sile Cămătaru va primi bani de pe urma cărții ”Dresor de Lei și de Fraieri”, ci și Codin Maticiuc. Rămâne de văzut acum ce încasări va rezulta din această carte, mai ales în condițiile în care multe din picanteriile din viața lui Sile Cămătaru au fost dezvăluite în presă. În viitor, va face și un film inspirat din viața lui Sile Cămătaru. Codin are experiența necesară, producând în trecut și filmul ”Miami Bici”.

Codin Maticiuc: CV, înălțime, Greutate, date biografice

Provenind dintr-o familie bogată, Codin Maticiuc n-a dus niciodată grija zilei de mâine și nu a fost nevoit să lucreze. Astfel, mare bucată din timp și-a rezervat-o propriilor mofturi. De bine, de rău, acest lucru i-a generat un CV impresionant. De la diferite prezentări de evenimente, până la actorie, teatru și joburi în TV. Biografia lui Nuțu Cămătaru, nu este prima carte scrisă de Codin Maticiuc. Acesta a mai scris și ”Consumatorul de Suflete”, cea mai citită carte a editoruii ”All” în anul 2014.

Data nașterii: 5.10.1980 (41 de ani)
Înălțime: 1,70 metri
Greutate: 68 kilograme
Poreclă: ”Poponeț”

Ce iubite a avut de-a lugul timpului Codin Maticiuc

Când ai părinți puternici financiar, o mare parte din tinerețe ți-o petreci alături ce fete frumoase și șampanie scumpă. Așa a făcut și Codin Maticiuc. La începutul anilor 2000, când avea puțin peste 20 a de ani, Codin Maticiuc a ieșit în evidență cu ”capturi” ca Gina Pistol sau Anna Lesko. Între timp, au mai trecut prin viața lui Marina Dinulescu, Flavia Mihășan sau fotomodelul Corina Zugravu. În ultima perioadă pare că s-a cumințit. Are o relație stabilă cu Ana Pandeli, femeie care i-a dăruit o fetiță.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Ilinca Vandici
Roxana Nemeş
Ioana Tufaru
Petre Roman
Mugur Ciuvică