Gabriela Dinu Știri 18.06.2023 10:03

Cleopatra Stratan: CV, Biografie, Avere, Afaceri, Familie, Inălțime, Greutate

Cleopatra Stratan: CV, Biografie, Avere, Afaceri, Familie, Inălțime, Greutate

Cleopatra Stratan este o celebră cântăreaţă, născută pe 6 Octombrie 2002 în orașul Chișinău din Republica Moldova. Este fiica interpretului Pavel Stratan şi și-a făcut apariția pe scena muzicală în anul 2005 cu melodia “Mama” de pe albumul tatălui său.

La vârsta de 3 ani, Cleopatra a lansat prima piesa a ei, “Ghiță” iar la scurt timp si primul album. Adevăratul succes avea să vină după primul concert live pe care l-a susținut unde a cântat aproximativ 2 ore și care a fost sold out. Au urmat săptămîni bune pe locul 1 în topul melodiilor românești iar albumul avea sa primească Discul de Platinăși ulterior Diacul de Diamant.

Câţi ani are Cleopatra Stratan?

După succesul neașteptat pe care l-a avut artista, la vârsta la care majoritatea copiilor sunt preocupat să se joace, a intrat în Cartea Recordurilor unde deține nu mai puțin de 6 recorduri:

  • Cel mai tânăr artist care a lansat un album de succes;
  • Cel mai tânăr interpret care a susținut un concert live de 2 ore în fața unui public numeros;
  • Cel mai bine plătit artist care a primit 10.000€ pentru o singura piesa;
  • Cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV;
  • Cel mai tânăr interpret care a avut un hit No 1 într-o țară la nivel național;
  • Cel mai tânăr cântăreț de succes

Anul 2007 a însemnat lansarea piesei “Ghiță” în țări precum Spania, Mexic, Japonia sau Taiwan. După multe piese și videoclipuri lansate, în anul 2008 lansează un nou album dar si propria păpușa. În anul 2009 avea să fie inclusă în topul copiilor minune unde a ocupat locul 4. Pentru Cleopatra au urmat ani la rând în care nu a mai lansat nicio melodie iar in anul 2018 alea sa lanseze single-ul “Te las cu inima”. Atunci, afişa deja imaginea adolescentei sexy şi tot showbiz-ul din România era uimit de transformarea ei.

Date Biografice Cleopatra Stratan

Nume la naștere: Stratan Cleopatra
Data nașterii: 6 Octombrie 2002
Locul nașterii: Chişinău, Republica Moldova
Partener: Căsătorită cu Edward Sanda
Greutate: 60
Înălțime: 1,80 m

Viaţa Cleopatrei Stratan a fost astfel presărată cu momente prin care şi-a uluit fanii şi nu numai. Cea mai nouă „boacănă” a fost chiar căsătoria la 18 ani. Da, aţi citit bine. În urmă cu doar câteva săptămâni, Cleopatra Stratan a avut nunta cu Edward Sanda, un alt cântăreţ celebru.

Cleopatra şi-a păstrat numele de scenă, se nume tot Stratan, dar soţul ei este apropiat de vârstă cu ea şi nu ţine la aceste tradiţii, mai ales că vorbim despre un brand cum este acum, mai nou, soţia sa. Cleopatra nu este implicată în afaceri, îşi face bănuţii din muzică şi contractele de imagine pe care le are.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Tata Vlad
Denise Rifai
Mara Oprea
Daniel Dineş
Puya