Gabriela Dinu Știri 14.09.2023 11:32

Denise Rifai: CV, Biografie, Afaceri, Avere, Familie, Inălțime, Greutate

Denise Rifai:  CV, Biografie, Afaceri, Avere, Familie, Inălțime, Greutate

Denise Rifai este moderatoarea emisiunii 40 de întrebări de pe Kanal D şi una dintre cele mai cunoscute jurnaliste de la noi din ţară.

S-a făcut remarcată după replicile tăioase şi conflictele avute în direct, în timpul emisiunilor pe care le modera la Realitatea TV, cu diverşi politicieni.

Cine este, de fapt, Denise Rifai?

Denise Rifai activează de mai mulţi ani în presa românească, însă nu are şi studii în acest sens. Ea a terminat Academia de Studii Economice din Bucureşti, secţiunea de Arabă – Engleză. Primul job în presă nu a fost în televiziune, ci în radio. S-a angajat apoi ca reporter pe economic la Realitatea.

Despre familia lui Denise Rifai se ştie că locuieşte în România, dar tatăl este de origine arabă, din Iordan. Conform celor spuse de ea, nu a fost niciodată de acord ca Denise să lucreze în televiziune: „Tatăl meu este iordanian. Este arab, dar cetățean român de o viață. A venit în România și a studiat arhitectura, deci sunt fată de arhitect. Acum asta face în România. E un tip fain, așa, tata. Nu prea vreau să vorbesc așa prea multe despre familia mea.

Date Biografice Denise Rifai: înălțime, greutate

Nume complet: Denise Rifai
Data naşterii: 26 septembrie (35 de ani)
Locul naşterii: Bucureşti, România
Partener: singură
Greutate: 60 kg
Înălţime: 1,70 m

Le datorez foarte multe părinților mei. Am avut o educație foarte dură. De la tata cred că sunt atât de puternică. Îi respect foarte mult. Eu sunt crescută într-o familie foarte clasică și conservatoare. La noi, la arabi este o vorbă: „părintele este peste capul tău”. Tata nu și-a dorit niciodată ca eu să lucrez în presă. O singură dorință a avut în viață: să nu fac asta, pentru că îl supăr foarte tare”, a spus Denise Rifai.

A plecat cu scandal de la Realitatea TV şi chiar a avut o serie de mesaje dure la adresa colegei care i-a luat locul imediat în emisiune. Ulterior, Denise s-a angajat la Kanal D şi emisiunea sa cu cele 40 de întrebări este una dintre cele mai aşteptate emisiuni ale postului TV.

Despre salariul său nu se ştiu foarte multe, Denise fiind una dintre cele mai discrete prezenţe din televiziunea românească.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa: