Gabriela Dinu Știri 19.09.2021 23:31

Tata Vlad, BUG Mafia: CV, Biografie, Afaceri, Avere, Familie, Inălțime, Greutate, Albume

Tata Vlad, BUG Mafia: CV, Biografie, Afaceri, Avere, Familie, Inălțime, Greutate, Albume

Tata Vlad sau Tataee este cunoscut ca unul din fondatorii formației românești B.U.G. Mafia. Din celebra formaţie adorată de toţi tinerii şi nu numai mai făceau parte şi Caddy şi Uzzi.

Înainte să devină cunoscut în formaţie, Tata Vlad și-a început cariera ca artist solo. Pe numele său de naștere, Vlad Irimia, acesta s-a născut pe 17 Octombrie 1976 în sudul Transilvaniei în Orașul Sebeș, din Judetul Alba.

Ce scrie în CV-ul lui Tata Vlad de la BUG Mafia?

Școala a început-o în anul 1983 în București, unde în anul 1995 a absolvit și Liceul Alexandru Ioan Cuza, chiar înainte de lansarea pe scena muzicală ca artist solo și mai târziu cu formația hip-hop B.U.G. Mafia. În aceeași perioada a practicat și baschetul la care a renunțat pentru a se concentra pe cariera muzicală.

În 1998, în colaborare cu o renumită casă de discuri de la noi, Tataee a lansat primul său album cu B.U.G. Mafia. Cu ajutorul casei de discuri anterior amintite, trupa condusă de Tataee a reușit să devină una din cele mai vândute de pe piața românească. Anul 2003 avea să le aducă alt succes major prin lansarea albumului “Băieți buni”.

Datorită schimbărilor pe care a fost dispus să le facă în cariera sa, Tatee a colaborat cu artiști sau chiar formații de top din România. Ulterior și-a deschis propria casa de discuri unde avea rolul de music executive și producător de înregistrări.
Tataee și-a schimbat numele de scenă sub care a devenit faimos în Romania și și-a propus să fie precum celebrul Benjamin Button iar acum se autointitulează Tata Vlad urmând ca apoi sa fie Vlad, Vlăduț, Vlăduț cel mic si tot așa.

Date Biografice Tata Vlad

Nume la naștere: Vlad Irimia
Nume de scenă: Tataee, Tata Vlad
Data nașterii: 17 Octombrie 1976
Locul nașterii: Sebeș, Judetul Alba, România
Parteneră: Căsătorit
Greutate: 85
Înălțime: 1,78 m

Tata Vlad s-a retras din muzică şi s-a mutat în Barcelona alături de soţie. Au împreună patru copii, ultimul venind pe lume chiar anul acesta. A vorbit de fiecare dată lejer despre consumul de droguri şi în Barcelona recunoaşte că nu are nicio reţinere: „Sunt un consumator legal, acolo, cel puțin”.

De-a lungul timpului, din 1995 când s-a înfiinţat şi până în 2011, BUG Mafia a scos următoarele albume: Mafia, Înc-o zi, înc-o poveste, Născut și crescut în Pantelimon, IV: Deasupra tuturor, De cartier, După blocuri, Întotdeauna pentru totdeauna, B.U.G. Mafia prezintă CASA, Băieții buni, Viața noastră Volumul 1, Viața noastră Volumul 2, Viața noastră Volumul 1 & 2, Înapoi în viitor.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Andreea Bostănică
Alex Bodi
Vlăduţa Lupău
Dragoş Bucur
Cristina Cioran