Ionuț Nițulescu Travel 27.12.2022 07:53

5 restaurante child friendly din București

5 restaurante child friendly din București

Viața se schimbă total odată cu apariția în familie a copiilor. Asta nu înseamnă că trebuie să renunți la plăcerile tale. În continuare îți poți savura cafeaua cu prietenele și poți petrece o seară romantică alături de partenerul tău, chiar și dacă nu ai cu cine să lași copiii acasă. De asta au apărut restaurantele child friendly. Îi împacă și pe părinți, și pe cei mici.

Bucureștenii sunt norocoși, căci în Capitală există multe restaurante ce oferă un strop de relaxare părinților și distracție celor mici. Iată cinci restaurante din București unde poți ieși cu întreaga familie. Toate au un loc de joacă pentru cei mici, așa că mergi la sigur!

1. Journey Pub

Ia-ți copilul în vacanță. La Journey Pub vei găsi o sala plină de jocuri, dar și un spațiu minunat pentru copilul tău. În plus, meniul este unul extrem de variat, astfel că o ieșire aici poate fi considerată o adevărată călătorie.

Adresă: George Enescu 25

2. Lente

Nu este un loc potrivit doar pentru familiile care au copii, ci și pentru adulții care vor să mai copilărească sau sunt fani ai jocurilor de societate. Un spațiu la fel de primitor ca o sufragerie și o curte numa bună pentru serile călduroase.

Adresă: Dionisie Lupu 78 | Arcului 8

Restaurante cu locuri de joacă

Restaurante cu locuri de joacă
Restaurante cu locuri de joacă

3. Fabrica

Un mini loc de joacă exact lângă masa ta. Te poți relaxa, dar poți arunca și un ochi la prichindelul tău. Fabrica este locul potrivit pentru familiile cu copii.

Adresă: 11 Iunie 50

Citește și: Unde mănânci cel mai bun burger din București. Top 15 restaurante din Capitală

4. Phill

Un lucru e sigur. Dacă alegeți acest restaurant, copiii se vor simți foarte bine, datorită locului de joacă amenajat la parter, unde micuții sunt mereu supravegheați. Veți fi siguri că veți avea parte de liniște, cel puțin până când vine mâncarea.

Adresă: Strada Șerban Cantacuzino 120

5. La Bordei

Dacă vă plac preparatele tradiționale românești, atunci restaurantul „La Bordei” este cel potrivit pentru întreaga familie. Stai fără griji! Și aici există un loc de joacă amenajat, unde micuții își pot consuma energia.

Adresă: Cotroceni Business Center, Bulevardul Iuliu Maniu 7