Gabriela Dinu Știri 29.10.2021 15:12

Christian Sabbagh: CV, salariu la Kanal D, vârstă, înălțime, greutate, familie, avere

Christian Sabbagh: CV, salariu la Kanal D, vârstă, înălțime, greutate, familie, avere

Cristian Sabbagh este un cunoscut jurnalist român, actualmente prezentator TV. S-a făcut remarcat după investigaţiile sale speciale.

Sabbagh s-a născut pe 28 iauarie 1972 la Vălenii de Munte, România, dar are şi origini libaneze. A fost acreditat de către Ministerul de Interne drept corespondent de război.

Ce scrie în CV-ul lui Christian Sabbagh, de fapt?

Este realizatorul emisiunii 112 – Poliţia în acţiune, care s-a difuzat pe Prima TV până în 2010, când s-a mutat la Kanal D. De atunci, Sabbagh a lăsat investigaţiile şi emisiunile de specialitate, şi prezintă ştirile postului turcesc de la ora 19:00, în locul Danei Război. Este vedeta postului, prezentând astfel cel mai important jurnal de ştiri al zilei. Pentru job-ul său la Kanal D, Sabbagh încasează lunar suma de 8.000 de euro, conform surselor din interiorul postului.

Cristian Sabbagh este absolvent al Colegiului de Preoţi din Liban şi din 1996 a absolvit Facultatea de Filosofie şi Jurnalism dinc adrul Spiru Haret. În 1994 îşi făcea debutul în presă, după ce publica un aricol de mare angajament, „Când aburii cafelei valorează câteva miliarde de lei”, în care demasca evaziunea fiscală făcută în românia de câţiva cetăţeni arabi.

Date Biografice Christian Sabbagh: înălțime, greutate

Nume complet: Cristian Sabbagh
Data naşterii: 28 iauarie 1972
Locul naşterii: Vălenii de Munte, România
Parteneră: Iulia Sabbagh
Greutate: 85 kg
Înălţime: 1,75 m

Cristian Sabbagh a fost căsătorit de trei ori până acum şi, cu ultima dintre acestea, se află într-un scandal monstru. Iulia l-a acuzat că a bătut-o şi chiar a obţinut un ordin de protecţie împotriva jurnalistului. Despre prima soţie a lui Sabbagh nu se ştiu foarte multe, mai ales că relaţia nu a durat foarte mult.

Se numeşte Adelina şi este mama lui Eduard, primul copil al vedetei Kanal D. După separarea de Adelina, Sabbagh s-a căsătorit cu Louise, alături de care are o fetiţă. Din 2010, s-a despărţit şi de aceasta. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu relaţia pe care o are cu Iulia, căci şi ea stă pe un butoi de pulbere, după ce femeia l-a acuzat de violenţă domestică.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Ioana Tufaru
Răzvan Burleanu
Andrei Vochin
Cornel Dinu
Ilinca Vandici