Gabriela Dinu Știri 01.04.2023 10:12

Cătălin Petre: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, salariu la Digi 24

Cătălin Petre: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, salariu la Digi 24

Cătălin Petre este unul dintre jurnaliştii din noua generaţie, de la Digi 24. Este absolvent al Facultăţii de Jurnalism de la Univerisitatea Hyperion şi a studiat şi la Colegiul de Medicină Carol Davilla.

„A fost o perioadă foarte frumoasă cu multe gărzi și colegi minunați. Așadar, de-acolo sunt obișnuit cu turele de noapte iar acum, la Digimatinal, am parte de același program”, povestea Cătălin Petre pentru colegii săi de la Digi 24.

Ce lucrează Cătălin Petre la Digi 24?

Aşa s-a „călit” pentru turele de noapte pe care le practică acum la Digi 24, având în vedere ora înaintată la care pare pe post. Deoarece prezintă ştirile de dimineaţă din cadrul emisiunii Digi Matinal, Cătălin Petre se trezeşte zilnic dis de dimineaţă.

Alături de Anca Dumitrescu, cea care îi este colegă la matinal, Cătălin le aduce cele mai fresh ştiri românilor care se trezesc la prima oră. Asemenea colegei sale, acesta are un salariu lunar de 5.000 de euro.

Medicina şi jurnalismul nu sunt singurele pasiuni pe care le are Cătălin Petre. După cum a mărturisit recent, acesta este obsedat de muzică şi a fost încă de mic copil. Nu vorbim despre orice fel de muzică, însă, ci una mult mai deosebită:

Date Biografice Cătălin Petre: înălțime, greutate

Nume complet: Cătălin Petre
Data naşterii: 1988
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: necăsătorit
Înălţime: 1,75 m
Greutate: 77 kg

„Am cochetat și cochetez cu muzica încă de mic, am cântat în mai multe trupe gospel iar microbul muzicii mă ambiționează spre alte proiecte frumoase pe mai departe. Sunt un iubitor al călătoriilor, îmi place muntele, îmi plac muzeele și opera”, spunea Cătălin Petre pentru aceeaşi sursă.

Extrem de discret în privinţa vieţii personale, Cătălin Petre nu s-a afişat niciodată cu o iubită. Este, deci, necăsătorit, dar asta nu înseamnă neapărat că este şi singur. Căci nu este genul care să îşi pună viaţa pe tapet şi nici să îşi expună familia.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Oana Zamfir
Raluca Moga
Camelia Bălţoi
Andrei Niculescu
Andreea Braşovean