Gabriela Dinu Știri 01.04.2023 10:12

Andreea Brașovean: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, salariu la Digi 24

Andreea Brașovean: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, salariu la Digi 24

Andreea Braşovean este un jurnalist de la noi din ţară. Este realizatoarea emisiunii Old School, New School de la Digi 24. Totodată, este şi prezentatoarea jurnalelor de ştiri ale postului din weekend.

S-a născut la Târgu Mureş şi a studiat tot acolo. În 2006, s-a angajat în presă în oraşul natal, la o staţie locală, iar după 4 ani s-a mutat la Cluj Napoca.

Unde a mai lucrat Andreea Braşovean până să ajungă la Digi 24?

În 2012 se muta în Bucureşti şi ajungea la reporter la Ştirile Pro TV. Ulterior, s-a mutat la Digi 24, unde lucrează şi în prezent. Aici salariul său este de 3.000 de euro lunar.

Într-o discuţie cu Pagina de Psihologie, Andreea Braşovean povestea cum reuşeşte să aibă un vibe bun pe cea mai tristă perioadă din lume din istoria recentă, pandemia de coronavirus:

„M-am adaptat vremurilor, așa cum au făcut toți oamenii responsabili. Emoții nu am pentru mine, pentru că duc un stil de viață sănătos, dar m-ar afecta foarte tare să știu că aș putea transmite virusul celor dragi mie. Așa că a fost o perioadă în care am evitat zonele aglomerate, chiar dacă îmi plac, pentru că oamenii îmi dau o energie bună.

Mi-au lipsit lucrurile pe care le făceam înainte, mersul la teatru, la concerte, festivaluri, chiar și la terase. Dar m-am bucurat de compania prietenilor și a familiei, în cercuri mai restrânse”.

Date Biografice Andreea Braşovean: înălțime, greutate

Nume complet: Braşovean Andreea
Data naşterii: 1989
Locul naşterii: Târgu Mureş
Partener: necăsătorită
Înălţime: 1,65
Greutate: 48

Andreea Braşovean şi-a ţinut viaţa privată departe de ochii curioşilor. Nu s-a afişat niciodată cu un iubit, aşa că nu s-a ştiut niciodată dacă ea a fost într-o relaţie.

Tânăra prezentatoare TV preţuieşte, însă, familia şi după exemplul bunicilor săi de la Târgu Mureş îşi doreşte să aibă cândva o căsnicie bazată pe iubire şi respect, asemenea familiei sale.

Este pasionată de călătorii şi drumeţii pe munte şi ori de câte ori are ocazia, pleacă într-un circuit pe plaiurile noastre, alături de prietenii săi.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Oana Zamfir
Raluca Moga
Camelia Bălţoi
Andrei Niculescu
Anca Dumitrescu