Gabriela Dinu Știri 02.03.2023 09:54

Camelia Bălțoi: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, salariu la Antena 1

Camelia Bălțoi: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, salariu la Antena 1

Camelia Bălţoi este prezentatoarea ştirilor sportive de la Antena 1. Este unul dintre transferurile făcute de postul Intact după ce şi-a refăcut departamentul sportiv.

Camelia Bălţoi le era cunoscută telespectatorilor pentru postul pe care l-a avut timp de nouă ani la Digi Sport. Simpatica domnişoară blondă a părăsit, însă, trustul RCS & RDS în luna martie a anului 2020.

Camelia Bălţoi, de la Antena 1, CV şi salariu

Camelia s-a născut în judeţul Mehedinţi, la Drobeta Turnu Severin, pe 1 februarie 1989, fiind o veritabilă reprezentantă a zodiei Vărsătorului.

Chiar dacă este un clişeu, Camelia nu se teme să spună că visul ei de când era mică a fost să lucreze în domeniul în care activează acum, televiziune. În familia sa, mama pe nume Mihaela, o profesoară de limba română, şi tatăl Eftimie, ofiţer în poliţie, fetele au fost încurajate să îşi urmeze visele. Atât ea, cât şi sora ei Simona, au ajuns să facă ceea ce şi-au dorit.

Declicul din cariera sa a fost atins atunci când a participat la o întâlnire a jurnaliştilor cu preşedintele în exerciţiu, Traian Băsescu. Aşa ajungea să i se ofere postul de prezentatoare TV la un post de televiziune din Drobeta. A prezentat inclusiv o emisiune din radio, după care a revenit în televiziune.

Date Biografice Camelia Bălţoi: înălțime, greutate

Nume complet: Bălţoi Camelia
Data naşterii: 1 februarie 1989
Locul naşterii: Drobeta Turnu Severin
Partener: Florin G Botea
Greutate: 55 kg
Înălţime: 1,70 m

S-a mutat în Bucureşti şi a urmat cursurile Facultăţii de Drept. Chiar când trebuia să-şi dea examenul în Magistratură, Camelia a vrut să-i mai dea o şansă visului său, aşa că îşi depunea CV-ul la zece televiziuni din Bucureşti. Cea care i-a şi răspuns a fost chiar Digi 24 şi a rămas în trust timp de 10 ani. Până în 2020, când a venit la Antena 1, unde prezintă aceleaşi ştiri din sport şi de unde încasează un salariu lunar de 5.000 de euro, conform surselor din Intact.

De peste 10 ani, Camelia Bălţoi se iubeşte cu un celebru regizor de videoclipuri, pe nume Florin Botea. Cei doi s-au cunoscut la un bal al bobocilor, ambii făcând parte din staff-ul de organizare. Ea prezenta evenimentul, iar el îl filma.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Magda Pălimariu
Amalia Enache
Roxana Hulpe
Alex Dima
Simona Ţăranu