Gabriela Dinu Știri 01.04.2023 10:12

Oana Zamfir: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, salariu la Digi 24

Oana Zamfir: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, salariu la Digi 24

Oana Zamfir este unul dintre cei mai apreciaţi jurnalişti de televiziune de pe piaţă. În prezent, aceasta lucrează la Digi 24, televiziune la care s-a angajat în 2011.

S-a născut în Braşov, dar s-a mutat în Bucureşti de dragul presei, voia să facă jurnalism, după cum povesteşte chiar ea: „Sunt braşoveancă, dar am lăsat Braşovul pentru lucruri de care alţii fug. Am ales agitaţia din Bucureşti, traficul epuizant, oamenii complicati, dar şi infinitatea de variante pe care ţi le oferă Capitala”, a spus Oana Zamfir.

Cine este, de fapt, Oana Zamfir?

După 10 luni, a primit propria emisiune matinală, pe care a prezentat-o timp de un an şi 8 luni. În martie 2015, a făcut pasul cel mare şi s-a angajat la Digi 24. A fost gazda emisiunii „Ca-n filme”, în perioada 2015 – 2019, după care a devenit prezentatoare a buletinului de ştiri.

Înainte de a lucra în televiziune, aceasta a activat 3 ani în radio: „Digi24 a fost o variantă, dar a fost şi alegerea perfectă, firească, după 3 ani de radio în care simțeam că nu fac destul. Am ales din curaj și speranța unui proiect curat, onest, în care informația era vedeta, așa cum învățasem din cărțile de jurnalism. Și sunt mândră pentru alegerea mea”, a povestit Oana Zamfir pentru Digi 24.

Date Biografice Oana Zamfir: înălțime, greutate

Nume complet: Zamfir Oana
Data naşterii: 10 iulie 1991
Locul naşterii: Braşov
Partener:

Gafa cu Marian Munteanu a costat-o scump în 2015, când l-a întrebat pe acesta în direct dacă a fost în Piaţa Universităţii în 1990, în perioada Mineriadei. În condiţiile în care Marian Munteanu a fost chiar liderul studenţilor. Acesta a fost considerat chiar un simbol al Pieţei Universităţii, iar Oana Zamfir era atunci scoasă din emisie temporar de către Digi 24.

Atunci, ca orice corporaţie care se respectă, trustul RCS & RDS a sancţionat-o imediat, fiind scoasă de pe post. A fost un moment intens comentat pe site-urile de socializare, iar Oana Zamfir a ajuns atunci să-şi restricţioneze contul de Facebook din cauza mesajelor de ură repetate pe care le-a primit.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Magda Pălimariu
Amalia Enache
Roxana Hulpe
Alex Dima