Gabriela Dinu Știri 06.06.2021 09:47

Oana Zamfir: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, salariu la Digi 24

Oana Zamfir: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, salariu la Digi 24

Oana Zamfir este unul dintre cei mai apreciaţi jurnalişti de televiziune de pe piaţă. S-a făcut remarcată după emisiunile realizate alături de Adrian Rusu de la Realitatea TV.

S-a născut pe 28 ianuarie 1979, la Bucureşti, are 42 de ani şi este căsătorită din 2015 cu Daniel Cătălin Zamfir. Este licenţiată în Jurnalism, după ce a studiat la Universitatea din Bucureşti. A început munca în presă în 2009, după ce s-a angajat ca prezentatoare TV.

Cine este, de fapt, Oana Zamfir?

După 10 luni, a primit propria emisiune matinală, pe care a prezentat-o timp de un an şi 8 luni. În martie 2015, a făcut pasul cel mare şi s-a angajat la Digi 24. A fost gazda emisiunii „Ca-n filme”, în perioada 2015 – 2019, după care a devenit prezentatoare a buletinului de ştiri.

A mai lucrat la Realitatea TV şi Antena 3. Salariul său a fost secretizat în declaraţia de avere a lui Daniel Cătălin Zamfir. În prezent, nu se ştie ce sumă primeşte lunar Oana Zamfir, însă ultima dată când salariul îi era public, aceasta câştiga 22.000 de lei lunar.

Numele său real, dinainte de căsătorie, era Oana Stancu, iar din 2015 l-a luat pe cel al soţului. Cuplul Zamfir are un copil.

Date Biografice Oana Zamfir: înălțime, greutate

Nume complet: Stancu Oana
Data naşterii: 28 ianuarie 1979
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: Daniel Cătălin Zamfir
Înălţime: 1,72
Greutate: 57

Gafa cu Marian Munteanu a costat-o scump în 2015, când l-a întrebat pe acesta în direct dacă a fost în Piaţa Universităţii în 1990, în perioada Mineriadei. În condiţiile în care Marian Munteanu a fost chiar liderul studenţilor. Acesta a fost considerat chiar un simbol al Pieţei Universităţii, iar Oana Zamfir era atunci scoasă din emisie temporar de către Digi 24.

Atunci, ca orice corporaţie care se respectă, trustul RCS & RDS a sancţionat-o imediat, fiind scoasă de pe post. A fost un moment intens comentat pe site-urile de socializare, iar Oana Zamfir a ajuns atunci să-şi restricţioneze contul de Facebook din cauza mesajelor de ură repetate pe care le-a primit.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Magda Pălimariu
Amalia Enache
Roxana Hulpe
Alex Dima