Gabriela Dinu Știri 02.03.2023 09:54

Cătălin Nunu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, salariu la Digi 24

Cătălin Nunu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, salariu la Digi 24

Cătălin Nunu este un jurnalist de la Digi 24, născut şi crescut la Harghita, în secuime. Experienţa copilăriei sale spune că a fost una de o calitate deosebită, căci a avut experienţe multiculturale bune, având în vedere că toţi prietenii săi erau maghiari.

Prima dorinţă a lui Cătălin Nunu a fost medicina, nicidecum televiziunea. Pe când era doar un copil, acesta îşi dorea să devină doctor şi atunci când a crescut a început să meargă la tot felul de dezbateri pe teme de medicină:

Cine este Cătălin Nunu de la Digi 24?

„În liceu mergeam la multe sesiuni de ceea ce astăzi numim debate. Dar, erau de fapt întâlniri faine, cu alți colegi, în care profesorii ne provocau la câte un duel cu argumente pe diverse subiecte. Așa a apărut ideea de avocatură, până când într-o zi una dintre profesoare mi-a spus că ar trebui să mă gândesc la jurnalism ”, povestea jurnalistul Digi 24.

Pasiunea pentru medicină s-a stins uşor, uşor, şi Cătălin Nunu descoperea radioul. Îndrăgostit de acest domeniu, dezvolta împreună cu un alt coleg de liceu postul de radio al unităţii de învăţământ, apoi îşi înfiinţa de unul singur un radio online de cartier.

A studiat la Cluj şi se felicită pentru asta, căci aşa a învăţat să facă radio: „Este un loc minunat, cu profesioniști, cu foarte mult potențial și de unde au plecat colegi jurnaliști. Au fost multe colaborări cu radiouri din țară și schimburi de experiențe cu radiouri din alte țări, ba chiar postul a fost inclus în rețeaua europeană de radiouri studențești, Euranet”, a spus Cătălin Nunu la Digi 24.

Date Biografice Cătălin Nunu: înălțime, greutate

Nume complet: Cătălin Nunu
Data naşterii: 1989
Locul naşterii: Harghita
Parteneră: necăsătorit
Înălţime: 1,73 m
Greutate: 70 kg

Primul său job adevărat a fost la ProFM Campus, unde realiza o emisiune de profil studenţesc. După ce s-a înfiinţat staţia locală a Digi 24 la Cluj Napoca, acesta devenea unul dintre primii angajaţi ai postului. După ce a apărut şi Digi FM la Bucureşti, se muta în Capitală.

La câţiva ani distanţă, devenea relizator de emisiune TV la Digi 24, la proiectul „Banii în mişcare”. Alături de colega sa, Andreea Braşovean, au realizat proiectul „România Turistică”, ce a fost extrem de apreciat. În prezent, acesta are un salariu de 3.000 de euro lunar, conform surselor din RCS RDS.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Oana Zamfir
Raluca Moga
Camelia Bălţoi
Andrei Niculescu
Andreea Braşovean