Gabriela Dinu Știri 11.01.2023 10:41

Mihai Dedu: vârstă, CV, înălțime, greutate, soție, salariu la Pro TV

Mihai Dedu: vârstă, CV, înălțime, greutate, soție, salariu la Pro TV

Mihai Dedu este una dintre cele mai charismatice figuri ale Pro TV-ului, care se confundă cu postul din Pache Protopopescu. Puţini ştiu însă că de numele său se leagă şi multe performanţe în sportul românesc.

S-a născut pe 10 iulie 1967, în aceeaşi zi, dar în an diferit, cu colega Lavinia Petrea. Este căsătorit cu Adriana Dedu, cea care i-a dăruit un băieţel, pe nume Matei. Cel mic a moştenit de la el pasiunea pentru sport şi face fotbal de când a mers în picioare. În cariera sa sportivă a adunat nu mai puţin de cinci titluri de campion naţional la atletism seniori şi juniori, la proba de 400 de metri garduri.

Ce scrie în CV-ul lui Mihai Dedu

A urmat cursurile Academiei Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport, de unde a dobândit specializarea de Profesor de Educaţie Fizică şi antrenor, iar nu mulţi sunt cei care ştiu care este, de fapt, specializarea omului cu ştirile de la Pro TV. Primul job pe care l-a avut Mihai Dedu a fost acela de redactor al ştirilor sportive de la Pro FM, în martie 1993. A stat acolo pentru doar câteva luni, deoarece în luna iulie a acelui an avea să intre pentru prima dată în clădirea din Pache Protopopescu, activând la Canului 31 tot pe departamentul sportiv. Lansarea Pro TV-ului l-a găsit în acelaşi loc, iar de pe 1 decembrie 1995 a prezentat ştirile. A început cu informaţiile din sport, pe care le oferea atât la 7 dimineaţa, cât şi la 7 seara, iar în paralel comenta diverse sporturi pentru programele înregistrate.

Ce salariu are Mihai Dedu la Pro TV?

După patru ani pe sport, a fost mutat la buletinul orei 17:00, iar din martie 2002 avea să ajungă la jurnalul de dimineaţă, unde este şi în prezent. Este, poate, singurul angajat din Ştirile Pro TV care nu a lipsit nici măcar o dată în 23 de ani de când lucrează în trust, însă colegele sale s-au schimbat rând pe rând. A prezentat ştirile cu Florina Fernandez, Olivia Steer, Oana Andoni, Andreea Liptak, Lavinia Petrea, iar în prezent o are drept colegă pe Andreea Marinescu.

Biografie Mihai Dedu:
Vârstă: 54 ani,
Date Nastere: 10 iulie 1967
Înălţime: 1,88
Greutate: 85-90 kg
Soţie: Ariana Dedu

Mihai Dedu este unul dintre cei mai bine angajaţi din Pro TV. Acest fapt se datorează, bineînţeles, şi experienţei de peste 27 de ani în trust. Astfel, prezentatorul ştirilor de la ora 8:00 din Pache Protopopescu ar primii lunar suma de 12.000 de euro.