Gabriela Dinu Știri 26.01.2023 11:52

Bogdan Micu: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Avere, Investiții

Bogdan Micu: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Avere, Investiții

Bogdan Micu este cel mai tânăr afacerist de la Imperiul Leilor. Se află pentru prima dată în arena leilor de la Pro TV şi, la doar 36 de ani, se laudă cu o filosofie de business incredibilă.

În opinia sa, conducătorul unei afaceri trebuie să se concentreze atât pe obţinerea de profit, cât şi pe impactul pe care afacerea sa o are în mediul înconjurător şi din punct de vedere social. Punctul său principal de activitate este energia verde şi excelează în Statele Unite, Canada, Chile şi în ţări importante din Europa.

Ce scrie în CV-ul lui Bogdan Micu şi ce investiţii mai are juratul de la Imperiul Leilor

Are la activ o mulţime de activităţi de voluntariat şi investiţiile sale sunt masive şi în domenii de activitate din cele mai diverse. A investit, deci, în energie verde, banking, comerţ, construcţii, IT şi săli de sport. Businessul lui Bogdan Micu, extins în numeroase ţări şi domenii, a adus până în prezent proiecte care însumează peste 1,5 miliarde de dolari.

Acestea sunt firmele în care Bogdan Micu a investit bani grei:

  • Președinte Code4Nature (Washington)
  • Membru board Pro Park. (Brașov)
  • GSE Group LLC Energy (SUA) – energie solară
  • CEO Alpin Sun GmbH
  • Chairman of the Board – Fundația Micu Bogdan (Brașov)
  • Consilier Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor (2016-2017)

Bogdan Micu este de profesie inginer în IT şi Matematică. Despre studiile dobândite de el, Micu povesteşte: „În şcoală, am fost foarte pasionat de analiză şi eficienţa sistemelor. Aşa am ajuns să studiez reţelele neuronale, inteligenţa artificială şi design-ul microprocesoarelor. Încă de când eram mic am dezvoltat o puternică pasiune pentru afaceri şi de 14 ani îmi conduc compania. Am 12 afaceri în prezent şi nu am fost niciodată angajat”

Date Biografice Bogdan Micu: afaceri, familie

Nume complet: Micu Bogdan
Data naşterii: 1985
Locul naşterii: Braşov
Parteneră: necăsătorit

Bogdan Micu este necăsătorit, s-a născut în 1985 şi cunoaşte 5 limbi străine: engleză, franceză, germană, italiană şi spaniolă. Micu nu este străin de politica românească, după ce a făcut parte din guvernul tehnocrat al lui Dacian Cioloş, de după nenorocirea de la Colectiv. Vine la Imperiul Leilor cu energia şi entuziasmul vârstei şi o ambiţie uriaşă.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:
Cristina Bâtlan
Dan Şucu
Mohammad Murad
Ştefan Mandachi