Gabriela Dinu Știri 09.02.2023 15:06

Primesc sau nu bani jurații de la Imperiul Leilor. Ce le oferă, de fapt, Pro TV acestora

Primesc sau nu bani jurații de la Imperiul Leilor. Ce le oferă, de fapt, Pro TV acestora

Una dintre cele mai apreciate emisiuni de la Pro TV, Imperiul Leilor, e gata de un nou sezon. Cei cinci juraţi sunt pregătiţi să întâlnească tineri afacerişti cu potenţial, cărora să le ofere un plus de încredere şi capital.

Poate că mulţi se întreabă dacă leii de la Imperiul Leilor le oferă concurenţilor asocierea şi numele lor, acestora ce li se oferă din partea Pro TV? Au existat numeroase întrebări dacă juraţii Mohammad Murad, Cristina Bâtlan, Bogdan Micu, Dan Şucu şi Dragoş Petrescu primesc bani de la Pro TV pentru participarea la emisiune.

Primesc sau nu bani jurații de la Imperiul Leilor?

Ei bine, personal, aceştia nu primesc niciun leu! Da, aţi citit bine! Şi asta nu pentru că ar lucra pro-bono pentru postul din Pache Protopopescu ci pentru că au fost semnate contracte între Pro TV şi firmele deţinute de aceştia. Astfel, viramentele lunare se fac de către Pro TV în conturile firmelor deţinute de aceştia.

Concurenţii care intră în arena leilor nu sunt persoane cunoscute pentru juraţi şi primesc informaţiile despre aceştia cu fix un minut înainte de a păşi în platoul emisiunii. După ce văd momentul, juraţii iau decizia pe loc şi nu modifică suma cerută de concurenţi, iar ei îşi iau doar procentele. Dacă unul dintre lei îl cunoaşte din trecutul său pe unul dintre concurenţi, acesta este obligat de regulile emisiunii Imperiul leilor să se retragă din negocieri.

După ce un jurat se înţelege cu un concurent, acesta poate face un audit pentru a analiza compania în care urmează să investească şi chiar se poate retrage dacă obţine informaţii inexacte. Timpul din platou pe care îl vedem la TV este mult mai lung în realitate. Astfel, un concurent petrece o oră în faţa celor cinci juraţi, Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu , pentru a încerca să-i convingă să investească în afacerea lor.