Gabriela Dinu Știri 14.09.2023 11:18

Bia Khalifa: CV, vârstă, înălțime, greutate, biografie, afaceri, familie, venituri, salarii

Bia Khalifa: CV, vârstă, înălțime, greutate, biografie, afaceri, familie, venituri, salarii

Bia Khalifa este o apariţie relativ nouă pe scena mondenă din România. Un personaj controversat, care face bani din muzică şi din industria pentru adulţi. A apărut prima dată la TV alături de Dani Mocanu.

Are doar 23 de ani, însă spune că a trăit experienţe pentru dublul vârstei sale. Şi o putem crede pe cuvânt, căci pe când era doar minoră, aceasta era implicată într-un scandal monstru cu manelistul Dani Mocanu, cel care îi fusese iubit.

Cine este, de fapt, Bia Khalifa şi cum a devenit cunoscută?

Atunci, tânăra făcea turul televiziunilor şi se plângea că Dani Mocanu ar fi obligat-o să se prostitueze: “Am fost cu Dani de la 15 ani jumătate și până acum un an. La început credeam că sunt singura lui iubită, după aceea mi-am dat seama că nu e așa. Plecam cu el la evenimente, la un moment dat am și dansat. La început s-a comportat OK, însă când se apropia vârsta de 18 ani a început să-mi propună chestii…

Am rămas destul de șocată. Mi-a propus să mă duc să mă prostituez pentru el în diferite țări. Am refuzat, bineînțeles. Îmi spunea direct, la început credeam că glumește dar după aia s-a făcut treaba destul de serioasă”, spunea Bia, care era contrazisă imediat de manelist:

Date Biografice Bia Khalifa: înălțime, greutate

Nume complet: Bianca Niculai
Data naşterii: 1997
Locul naşterii: Bistriţa
Partener: singură
Greutate: 50 kg
Înălţime: 1,68 m

”Bianca e o simplă fată care vrea să-și creeze un nume pe spatele meu. Dar dacă vrea să-și creeze nume, să se ducă la ea la Bistrița, la coda vacii, de unde vine… Și-au bătut joc toți lăutarii de ea și o să vă arăt eu de mâine filmulețe cu ea”.

Bia Khalifa, pe numele său real Bianca Neculai, a participat şi la emisiunea iUmor, unde şi-a făcut apariţia într-o ţinută sumară, un halat extrem de sexy şi a reuşit să îşi acopere zonele intime doar cu … măşti de protecţie.

S-a mai iubit şi cu Tudor Şişu, însă relaţia lor nu a ţinut pentru prea mult timp. L-a schimbat cu un alt bărbat, mai puţin celebru, dar care ar fi bătut-o grav şi a ajuns de urgenţă la spital.

Bianca face bani frumoşi din muzica ei, dar „grosul” vine din Only Fans, acolo unde fanii plătesc abonamente lunar şi îi aduc în jur de 5-1000 de euro lunar.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Tibi Clenci
George Tănase
Andrei Ciobanu
Ramona olaru