Gabriela Dinu Știri 18.04.2022 15:38

George Tănase: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, familie, salariu la Kanal D

George Tănase: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, familie, salariu la Kanal D

George Tănase este unul dintre prezentatorii emisiunii matinale Dimineaţa devreme, de la Kanal D, alături de Viviana Sposub. Până să ajungă acolo, mulţi îl ştiaţi de la show-urile de stand-up comedy sau din glumele lui Mihai Bendeac.

George Tănase s-a născut pe 25 aprilie 1993 în Măcin, judeţul Tulcea, şi este de profesie actor de comedie, standup-er şi, mai nou, realizator TV. Este absolvent al Liceului Teoretic Grigore Moisil din Tulcea şi în 2014 a finalizat cursurile şcolii de televiziune Intact Media Academy, din Bucureşti. Citește și: Cine este Luis Stan și ce afaceri are celebrul Tik Toker.

Ce scrie în CV-ul lui George Tănase de la iUmor?

În 2014 a avut loc debutul său în televiziune, cu emisiunea Tânăr şi nedumerit, de la Zu TV. A continuat cu un job amuzant, acela de a face sketch-uri pentru pastilele din cadrul Observatorului Special, de la Antena 1. Actor de meserie, acesta a urcat pe scena Teatrului Naţional I L Caragiale în perioada 2015-2016-

În 2016, a participat la iUmor şi a ajuns chiar până în finala emisiunii difuzate de Antena 1. Nu a câştigat, dar a continuat să apară în show ca invitat şi peste ani. În 2018, s-a alăturat lui Mihai Bendeac în emisiunea produsă de el, În puii mei. George Tănase a dus umorul la un alt nivel, după ce a produs mai multe vloguri pentru canalul său de YouTube, în care imită diverse personaje celebre, precum Jador, Culiţă Sterp sau Zanni.

Date Biografice George Tănase: înălțime, greutate

Nume complet: George Tănase
Data naşterii: 25 aprilie 1993
Locul naşterii: Măcin, România
Parteneră: Lorena
Greutate: 75 kg
Înălţime: 1,73 m

Acesta a mai fost invitat să-şi spună glumele în diverse emisiuni, precum La Măruţă, de la Pro TV, Sinteza Zilei, de la Antena 3, Agenţia VIP, Răi da’ buni. Nu se ştie ce avere are George Tănase, însă un lucru e clar judecând după toate activităţile sale, are de luat salarii din toate mediile 😉

George Tănase nu este căsătorit, dar are o relaţie serioasă cu o blondină frumoasă pe nume Lorena. Cei doi sunt împreună de peste 5 ani şi adoră să îşi petreacă timpul liber împreună, în vacanţe care mai de care mai frumoase.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Gabi Bădălău
Claudia Pătrăşcanu
Andrew Tate