Gabriela Dinu Știri 15.01.2021 13:08

Ramona Olaru: vârstă, CV, înălțime, greutate, foști iubiți, salariu la Antena 1

Ramona Olaru: vârstă, CV, înălțime, greutate, foști iubiți, salariu la Antena 1

Ramona Olaru este asistenta vecină de la Neatza cu Răzvan şi Dani şi o prezentă constantă în tabloidele româneşti din cauza vieţii sale amoroase şi a firii sale petrecăreţe. Este cea care aduce soarele şi voia bună în studioul Antenei 1, după ce Flavia Brigitte Mihăşan a rămas însărcinată.

Ramona Olaru şi-a făcut ucenicia la emisiunea „Prietenii de la 11”, prezentată de Florin Ristei şi Diana Munteanu, show care se difuza după matinalul lui Răzvan şi Dani şi care între timp a fost înrerupt. După ce Flavia a aflat de sarcină şi şi-a anunţat colegii, Ramona a fost cea care a continuat tradiţia vecinelor, pe un salariu de 3.000 de euro lunar.

Cu cine a fost căsătorită Ramona Olaru

În timpul liber este şi model, pozând pentru diverse firme celebre de haine de la noi şi până să vină pandemia şi să închidă lumea, Ramona Olaru participa şi la prezentările de modă ale cunoscuţilor designeri români, având o înălţime perfectă pentru modeling, 1,80 m.

S-a născut pe 7 iulie 1989, într-o localitate de pe lângă Călăraşi, într-o familie de agricultori. A făcut o facultate de inginerie, dar nu a profesat în domeniu. Şi-a pus silicoane, s-a tunat şi s-a mutat în Bucureşti. A fost căsătorită cu Bogdan, un bărbat pe care l-a cunoscut într-o dimineaţă nebună, pe plajă. Ea mergea să se aşeze la bronz, el se întorcea din club, atunci când a pus ochii pe el şi, dezinvoltă din fire şi pusă mereu pe şotii, Ramona l-a sărutat şi au rămas împreună.

Au încercat să devină părinţi, însă barza nu a venit niciodată la ei. Să fie acesta oare motivul pentru care şi-au spus adio?  Ei bine, cei doi nu au vrut niciodată să spună motivul pentru care s-au despărţit, dar în vara anului 2019 semnau actele de divorţ la notar.

Biografie Ramona Olaru:
Data naşterii: 7 iulie 1989
Înălţime: 1,80 m
Greutate: 60 kg
Studii: master în Inginerie şi licenţă în Agronomie
Iubit: Cuza (Noaptea târziu)

Cupidon a lovit-o imediat după separarea de Bogdan, iar Ramona Olaru se cupla cu unul dintre componenţii trupei „Noaptea Târziu”, Cuza, pe numele său real Adrian Popescu. Nici relaţia lor nu a fost lipsită de picanterii, cei doi despărţindu-se de mai multe ori. Ultima dată s-au împăcat în mare secret şi preferă să-şi ţină relaţia ascunsă de ochii presei. Pesemne că acesta ar fi secretul lor pentru o relaţie fericită. Rămâne de văzut 🙂