Gabriela Dinu Știri 14.09.2023 11:16

Ramona Olaru: vârstă, CV, înălțime, greutate, foști iubiți, salariu la Antena 1

Ramona Olaru: vârstă, CV, înălțime, greutate, foști iubiți, salariu la Antena 1

Ramona Olaru este asistenta vecină de la Neatza cu Răzvan şi Dani şi o prezentă constantă în tabloidele româneşti din cauza vieţii sale amoroase şi a firii sale petrecăreţe. Este cea care aduce soarele şi voia bună în studioul Antenei 1, după ce Flavia Brigitte Mihăşan a rămas însărcinată.

Ramona Olaru şi-a făcut ucenicia la emisiunea „Prietenii de la 11”, prezentată de Florin Ristei şi Diana Munteanu, show care se difuza după matinalul lui Răzvan şi Dani şi care între timp a fost înrerupt. După ce Flavia a aflat de sarcină şi şi-a anunţat colegii, Ramona a fost cea care a continuat tradiţia vecinelor, pe un salariu de 3.000 de euro lunar, primit lună de lună fără întârziere de la Antena 1.

Ramona nu stă doar în banii de la TV, face chiar mai mulți din cariera de influencer. Primește bani pentru diferite postări pe Instagram, inclusiv pe Tik Tok, acolo unde are aproape 1.000.000 de urmăritori.

Cu cine a fost căsătorită Ramona Olaru

În timpul liber este şi model, pozând pentru diverse firme celebre de haine de la noi. Ramona Olaru participa şi la prezentările de modă ale cunoscuţilor designeri români, având o înălţime perfectă pentru modeling, 1,80 m.

S-a născut pe 7 iulie 1989, într-o localitate de pe lângă Călăraşi, într-o familie de agricultori. A făcut o facultate de inginerie, dar nu a profesat în domeniu. Şi-a pus silicoane, s-a tunat şi s-a mutat în Bucureşti. A fost căsătorită cu Bogdan, un bărbat pe care l-a cunoscut într-o dimineaţă nebună, pe plajă. Ea mergea să se aşeze la bronz, el se întorcea din club, atunci când a pus ochii pe el şi, dezinvoltă din fire şi pusă mereu pe şotii, Ramona l-a sărutat şi au rămas împreună.

Au încercat să devină părinţi, însă barza nu a venit niciodată la ei. Să fie acesta oare motivul pentru care şi-au spus adio?  Ei bine, cei doi nu au vrut niciodată să spună motivul pentru care s-au despărţit, dar în vara anului 2019 semnau actele de divorţ la notar.

Biografie Ramona Olaru:

Data naşterii: 7 iulie 1989
Înălţime: 1,80 m
Greutate: 60 kg
Studii: master în Inginerie şi licenţă în Agronomie
Iubit: Cătălin Cazacu (fost concurent Exatlon)

Cupidon a lovit-o imediat după separarea de Bogdan, iar Ramona Olaru se cupla cu unul dintre componenţii trupei „Noaptea Târziu”, Cuza, pe numele său real Adrian Popescu. Nici relaţia lor nu a fost lipsită de picanterii, cei doi despărţindu-se de mai multe ori. Ultima dată s-au împăcat în mare secret, însă relația n-a durat mult, cei doi spunându-și adio definitiv.

Pinpong cu iubiți celebri

Ramona Olaru, surprinsă alături de Cătălin Cazacu de paparazzi Spynews.
Ramona Olaru, surprinsă alături de Cătălin Cazacu de paparazzi Spynews.

Ramona Olaru n-a stat foarte mult pe bară, e și păcat pentru o femeie așa de frumoasă ca ea. Prezentatoarea TV a mărturisit că iubește din nou, însă nu a dezvăluit cine este norocosul. După câteva săptămâni de ceață totală, iubitul Ramonei a ieșit la iveală și este, nimeni altul decât Cătălin Cazacu, fost concurent la emisiunea Exatlon, de pe Kanal D.