Gabriela Dinu Știri 18.04.2022 12:56

Andrei Ciobanu: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, familie, surse de venit, salariu la Kiss FM

Andrei Ciobanu: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, familie, surse de venit, salariu la Kiss FM

Andrei Ciobanu este realizator de emisiune radio la Kiss FM, scriitor şi standup-er. S-a născut pe 1 iulie 1989 în Suceava şi se prezintă ca fiind „explorator al adâncurilor (a căzut într-un canal când era mic), teoretician al platonismului (a iubit de la distanţă o colegă de gimnaziu), atlet al amorului adolescentin, student la Cluj şi stand-up comedian în Bucureşti”.

Andrei Ciobanu a început să scrie în urmă cu mai mulţi ani, pe pagina sa de Facebook, câteva istorisiri din povestea lui de dragoste cu cea de care a fost îndrăgostit în copilărie, Ramona.

Ce scrie în CV-ul lui Andrei Ciobanu?

Postările sale erau arhi-comentate, apreciate şi distribuite, aşa că s-a gândit să strângă totul într-o carte ce devenea rapid best-seller. Cartea a avut un succes colosal, probabil şi datorită numelui pe cât de original, pe atât de controversat, „Suge-o, Ramona”.  Ba mai mult, aceasta a fost şi ecranizată.

După apariţia acesteia, Andrei Ciobanu a venit şi cu o continuare, dintr-o altă perspectivă, denumită „Suge-o, Andrei!”:

„Singurul mod în care poţi afla dacă ai reuşit să uiţi cu adevărat o persoană pe care cândva o iubeai cu toată puterea ta este să te întâlneşti cu ea, s-o priveşti în ochi şi să nu-ţi doreşti s-o iei în braţe. Abia dacă reuşeşti lucrul ăsta poţi să spui că eşti pregătit să treci mai departe Mulţi dintre noi, dacă nu toţi, am avut o poveste de iubire care ne-a dat lumea peste cap şi ne-a făcut sufletul să zburde de fericire ori să urle de durere.

Date Biografice Andrei Ciobanu: înălțime, greutate

Nume complet: Ciobanu Andrei
Data naşterii: 1 iulie 1989
Locul naşterii: Suceava, România
Parteneră: singur
Greutate: 90 kg
Înălţime: 1,87 m

Încercând s-o uite pe Anemona, Andrei are tot felul de aventuri, unele amuzante, altele neobişnuite. Dar în realitate, el nu caută pe altcineva. Căutarea lui este o căutare de sine. Şi de fiecare dată se găseşte în altă persoană, în mod diferit. O carte care o să te facă să zâmbeşti, să râzi în hohote, să te gândeşti la propria relaţie sau, pur şi simplu, să te miri ce mare-i grădina Domnului”, este prezentarea celui de-al doilea volum al lui Andrei Ciobanu.

Andrei Ciobanu face bani şi din salariul frumuşel pe care îl încasează de la Kiss FM, de 2500 de euro, după cum spun sursele din trust, dar şi din vânzarea şi ecranizarea cărţilor sale, precum şi din stand-up.

Despre viaţa sa personală nu a lăsat să se afle foarte multe şi nu se ştie dacă este implicat sau nu într-o relaţie.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Tibi Clenci
George Tănase