Ioana Filipescu Vedete 27.10.2022 12:23

Andrei Duban: varsta, biografie, sotie, familie, surse de venit

Andrei Duban: varsta, biografie, sotie, familie, surse de venit

Andrei Duban este actor de film, radio, televiziune, scenă și voce. A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, dar celebru avea să dsevină grație emisiunilor de la TV pe care le-a moderat.

De-a lungul carierei, Andrei Duban a dublat desene animate celebre, între care Gemenii Cramp și Ce-i cu Andy.

Andrei Duban biografie: vârstă, soție

Nume complet: Andrei Duban

Data nașterii: 19 iunie 1972

Locul nașterii: București

Vârsta: 50 de ani

Soție: Grațiela

Copii: Armin (10 ani)

Andrei Duban a cunoscut-o pe Grațiela în stațiunea  Olimp

Povestea de iubire dintre Andrei Duban și Grațiela a început în anul 2010, la mare, în stațiunea Olimp. După un an, cei doi se căsătoreau.

Grațiela Teohari Duban a povestit cum la începutul relației cu Andrei a fost sceptică. Că a avut o reșinere din cauza zvonurilor deloc plăcute despre actor.

„Nu ştiam foarte multe lucruri despre el. Aşa fugitiv… ştiam că a prezentat Loto şi am fost avertizată că este cam… hai să nu folosesc cuvinte urâte, că îi cam fug ochii după femei şi că sigur o să se dea la mine. Acum, pot spune că este un familist convins, un om tare bun care ştie să iubească. M-a convins să spun ‘DA’ pentru că mi-a dovedit că mă iubeşte mult, foarte mult!”, a fost descrierea Grațielei.

Andrei Duban și Grațiela au un fiu de 10 ani

Grațiela, cu 14 ani mai tânără decât Andrei, avea să-l aducă pe lume pe Armin, acum în vârstă de 10 ani. Într-o emisiunea ”La Măruță”, Andrei și fiul lui aveau să facă dezvăluiri. Iar Armin a povestit cum câștigă banii lui, la o vârstă așa de fragedă. Și, se pare, îi calcă pe urme tatălui. „Câștig bani din voci, din dublaje. Îl fac pe Christopher din Anna and Friends, pe Nico, dintr-un desen cu trenulețe”, a spus Armin.

„Am zis că cel mai fericit lucru după care pot să închid ochii ar fi să-l văd la casa lui, cu un copil. Mă bucur atât de mult că am găsit timp mai mult pentru Armin. Poate n-am stat în pandemie atât cât încercăm acum să recuperăm. Nu știu de ce. Mi-am dat seama acum, că s-a mai mărit, care sunt lucrurile care-l bucură pe el. Am făcut o greșeală când vine vorba de cadouri. Ne-am dat seama că obiectele l-au derutat. Pe el, în ultimul timp, l-a bucurat faptul că mi-am făcut timp să mă joc cu el”, a spus Andrei Duban în cadrul emisiunii.

Andrei Duban, surse de venit + avere

Andrei Duban nu se poate plânge de ziua de mâine. Ba chiar este un actor bogat, care a știut să îmbine foarte bine utilul cu plăcutul. A avut nenumărate surse de venit ca actor, dar și ca prezentator al diveritelor emisiuni la care a fost la pupitru.

Familia Duban locuiește într-o superbă vilă din Otopeni, cu o curte uriașă, având o grădină și un iaz. Proprietatea ar fi fost cumpărată de Andrei Duban, specializat și în tranzacții imobiliare.

Andrei Duban a candidat la Primăria Sectorului 3, dar în urmă cu aproape 15 ani. Avea încă de pe atunci o însemnată avere. Era proprietarul unui teren de 880 metri pătrați în Ciorogârla, cu o valoare de impozitare de 88.000 de euro, dar și al unei vile de 188 metri pătrați, construită în 1997 pe terenul din Ciorogârla, care are o valoare de 300 000 de euro.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Pavel Stratan
Luis Gabriel
Naomi Hedman
Edward Sanda
Mihai Dan Zarug