Gabriela Dinu Știri 16.01.2024 18:51

Anca Dumitrescu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, salariu la Digi 24

Anca Dumitrescu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, salariu la Digi 24

Anca Dumitrescu s-a născut în Capitală, pe 6 august 1986, este prezentatoare la Digi 24.

A făcut Liceul Gheorghe Şincai din Bucureşti, apoi s-a înscris la Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul ASE şi, în acelaşi timp, a studiat şi la Universitatea din Bucureşti, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării.

Cine este, de fapt, Anca Dumitrescu de la Digi 24?

A continuat să se specializeze în economie, urmând şi un master în domeniu, la ASE. Anca are 34 de ani şi a fost nominalizată de-a lungul carierei sale la Premiul Radar de Media pentru cel bun cuplu de jurați într-un show TV. La Digi 24, Anca Dumitrescu este prezentatoarea emisiunii Digi Matinal şi, conform surselor din trust, aceasta ar avea un salariu de 5.000 de euro lunar.

Anca Dumitrescu şi-a dorit de mică să ajungă să lucreze în televiziune, însă familia ei s-a opus. Părinţii Ancăi nu au fost niciodată de acord cu această pasiune a ei, însă nu au lăsat-o în cele din urmă să îşi urmeze visul.

„Am visat sa lucrez in televiziune, am muncit pentru acest lucru si am avut sansa sa nu raman cu o dezamagire. Cineva acolo Sus mi-a ascultat dorintele, se pare”, povestea Anca Dumitrescu într-o discuţie cu Libertatea.

Date Biografice Andreea Dumitrescu: înălțime, greutate

Nume complet: Dumitrescu Andreea
Data naşterii: 28 ianuarie 1979
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: căsătorită
Înălţime: 1,67
Greutate: 50

Andreea Dumitrescu a fost implicată în urmă cu mai mulţi ani într-un scandal de proporţii, după ce s-a cuplat cu fostul soţ al unei bune prietene, cunoscute şi ea. Este vorba despre Ana Maria Gheorghe, care a fost căsătorită cu actualul soţ al Andreei Dumitrescu. La scurt timp după divorţ, Andreea Dumitrescu a început legătura cu cel care îi este acum tatăl copilului, dar au ţinut totul în mare secret.

După câteva săptămâni de relaţie, nu a mai rezistat cu sentimentul de vină, aşa că şi-a convocat cea mai bună prietenă la o terasă şi a început să-i spună tot ce avea pe suflet. Reacţia Anei a fost una furioasă, mai ales că încă suferea după divorţ. În cele din urmă, Andreea s-a căsătorit cu misteriosul bărbat şi prietenia ei cu Ana Maria Gheorghe a fost dată uitării.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Oana Zamfir
Raluca Moga
Camelia Bălţoi
Andrei Niculescu
Radu Naum