Păcuraru Stelian Vedete 02.05.2022 08:48

Andra Volos: CV, vârstă, înălțime, biografie, familie, venituri, salarii, iubiți

Andra Volos: CV, vârstă, înălțime, biografie, familie, venituri, salarii, iubiți

Andra Volos a devenit cunoscută în lumea showbizului românesc odată cu participarea la emisiunea matrimonială ”Puterea Dragostei”. Aparițiile zilnice de la Kanal D, dar și conflictele și relațiile amoroase din timpul emisiunii au transformat-o rapid într-una dintre vedetele emisiunii.

La ”Puterea Dragostei”, Andra Volos a început o relație de iubire cu Bogdan Mocanu, concurent din tabăra băieților, devenit, între timp, și el vedetă pe rețelele de socializare. Totuși, relația de iubire dintre Andra și Bogdan s-a consumat rapid, fiind presărată cu multe certuri și acuze de ambele părți.

Andra Volos: CV, vârstă, înălțime, biografie, familie, venituri, salarii, iubiți

Odată terminată participarea sa la ”Puterea Dragostei”, Andra Volos a rămas activă doar pe rețelele de socializare, pentru ea nelegându-se niciun alt angajament la TV. Andra a devenit astfel un personaj extrem de popular pe Tiktok și Instagram.

Andra Volos are aproape 300.000 de fani pe Tiktok, în timp ce pe Instagram este urmărito de peste 520.000 de persoane. De aici se alege și cu un venit consistent, pentru că Andra face mai multe campanii pentru firmele și brandurile care doresc să-și asocieze imaginea cu ea.

De asemenea, pentru că tot e la modă, Andra Volos petrece destul de multe ore în sesiuni live pe Tiktok, acolo unde face diferite provocări pentru cei care o urmăresc. În toată această perioadă, cei care urmăresc live-urile îi pot dona tinerei diverse sume de bani, așa cum se procedează cu toate vedetele de pe această rețea de socializare. Doar din Tiktok Andra Volos ar putea ajunge să câștige în jur de 1000-2000 de euro pe lună.

Date biografice Andra Volos: înălțime, greutate

Nume complet: Andra Volos
Data naşterii: 9 mai 1999
Locul nașterii: Sighetu Marmației, județul Maramureș
Vârsta: 23 de ani
Fost Iubit: Bogdan Mocanu
Înălţime: 1,7 m
Greutate: 57 de kg

În prezent, Andra Volos s-a stabilit în Italia, acolo unde locuiește, de ani buni, mama sa. Totuși, Andra nu s-a putut rupe complet de România, iar sosirile sale în țară sunt presărate cu petreceri opulente în zona de lux a Bucureștiului.

Andra s-a născut la Sighetu Marmației, dar, din câte se pare, legătura cu meleagurile natale s-a rupt în ultimii ani, familia sa fiind mai mult plecată în străinătate.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Silvia Ioniţă
Ilinca Vandici
Roxana Nemeş
Ioana Tufaru