Păcuraru Stelian Vedete 02.05.2022 08:00

Andra Gogan: CV, vârstă, înălțime, familie, biografie, venituri din Youtube si Tik Tok

Andra Gogan: CV, vârstă, înălțime, familie, biografie, venituri din Youtube si Tik Tok

Andra Gogan este una dintre cele mai cunoscute persoane din mediul online românesc. Andra Gogan este cântăreață, actriță, pune voice-over-uri pentru mai multe personaje din desene animate sau pentru diferite reclame, face vlogging și este cel mai urmărit român de pe TikTok.

Andra Gogan este unul dintre puținii oameni care, odată ajunși la vârsta de 23 de ani, pot spune că au deja 18 de ani de muncă. Tânăra și-a început cariera de la vârsta de 5 ani, când a realizat celebra reclamă cu ”Dalin, cel mai bun și cel mai fin!”.

Andra Gogan: CV, vârstă, înălțime, familie, biografie, venituri din Youtube si Tik Tok

De la 5 ani îmi câștig bănuții mei, pentru că atunci am făcut prima reclamă voce la TV. La 12 ani eu și fratele meu am ajuns să avem salariul părinților noștri. Acum pot să spun că am un salariu decent, nu este nici prea mic, dar nici prea mare. Nu pot spune o sumă pentru că în fiecare lună se schimbă”, a declarat, în urmă cu ceva timp, Andra.

Salariul se schimbă pentru că veniturile Andrei Gogan variază, de la lună la lună, în funcție de campaniile pe care le are pe rețelele de socializare sau de proiectele la care ia parte.

Alexandra Gabriela Valentina Gogan, pe numele său real, s-a născut pe 17 aprilie 1998, în Buzău. A intrat în cartea recordurilor, împreună cu fratele ei, Răzvan Gogan, pentru ”Cel mai lung concert live susținut de un copil” și pentru ”Cele mai multe CD-uri lansate de un copil. Totul a fost oficializat în 15 septembrie 2009.

Date biografice Andra Gogan: înălțime, greutate

Nume complet: Alexandra Gabriela Valentina Gogan
Data naşterii: 17 aprilie 1998
Locul nașterii: Buzău
Vârsta: 24
Înălţime: 1,58
Greutate: 45 kg

Conform datelor oferite de site-ul Socialblade, Andra Gogan excelează din punct de vedere financiar. Vedeta câștigă, lunar, sume între 2.000 de euro și chiar 15.000 de euro, iar dacă ar fi să ne raportăm datele culese pentru un an, atunci aflăm că Andra Gogan poate încasa sume ce ajung chiar și până la 250.000 de euro.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: