Ioana Filipescu Vedete 28.04.2022 17:50

Anda Călin: CV, vârstă, înălțime, biografie, studii, venituri, familie, salariu

Anda Călin: CV, vârstă, înălțime, biografie, studii, venituri, familie, salariu

Anda Călin a devenit cunoscută grație relației cu Liviu Vârciu, câruia i-a dăruit doi copii. A fost asistentă la Antena Stars, dar acum și-a luat o pauză, pentru că micuții îi ocupă tot timpul.

Anda Călin îl întâlnea pe Liviu Vârciu în urmă cu cinci ani și atunci se producea scânteia. În scurt timp, cei doi formau un cuplu. Până la moarte, și-au zis ei, dar aveau să se despartă, la un moment dat. Pentru puțin timp. Iar acum vorbesc de nuntă.

Anda Călin provine dintr-o familie înstărită, așa că nu s-a lovit niciodată de greutăți. Dar tânăra a vrut ceva pe cont propriu și a ajuns în televiziune. A fost asistentă la Antena Stars, dar s-a retras de acolo, după ce a născut primul copil.

De asemenea, a cochetat și cu modellingul, participând la diverse prezentări. Are la bază studii economice, tocmai de aceea a lucrat și în contabilitate. În CV-ul Andei Călin figurează Școala Națională de Studii Politice și Administrative, dar și Academia de Studii Economice din București.

Date biografice Anda Călin: înălțime, greutate

Nume complet: Anda Călin
Data naşterii: 31 martie 1990
Locul nașterii: București
Vârsta: 31 de ani
Iubit: Liviu Vârciu
Înălţime: 1,72 m
Greutate: 51 de kg

Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu: familie

Într-un restaurant l-a cunoscut Anda Călin pe Liviu Vârciu, iar fostul LA avea să n-o mai slăbească până când ea a acceptat prima întâlnire. „ M-am cunoscut cu Liviu într-un restaurant. Primul pas l-a făcut el și chiar a insistat. Mi-a scris câteva luni și primul lucru pe care mi l-a spus a fost că speră că merită așteptarea. Suntem împreună de patru ani și câteva luni”, avea să dezvăluie Anda, pe Instagram.

Liviu Vârciu și Anda Călin au doi copii

Anda Călin și Liviu Vârciu au doi copii, Anastasia și Liviu Matei. „Pe bebe îl cheamă Liviu Matei. Liviu a pus primul nume, iar eu l-am pus pe al doilea. Dacă ar fi fost fată, cum a fost și în cazul Anastasiei, eu aș fi ales primul nume, iar el pe al doilea”, a mai spus Anda Călin.

Anda a mai dezvăluit că fiul său seamănă foarte bine cu Liviu, dar speră că odată cu timpul va prelua și din trăsăturile ei. „O să fiu sinceră și o să spun că și de data asta bebe seamănă cu Liviu, dar am înțeles că, atunci când mai cresc, trăsăturile li se mai schimbă, așa că poate va ajunge să semene cu mine”, a încheiat Anda.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Silvia Ioniţă
Ilinca Vandici
Roxana Nemeş
Ioana Tufaru