Ioana Filipescu Vedete 16.05.2022 14:35

Anda Adam: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, familie, tarif la cântări

Anda Adam: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, familie, tarif la cântări

Anda Adam este o cântăreață de muzică pop, dance și R&B, care făcea primii pași cu adevărat către celebritate grație melodiei ”Nu mă uita”, alături de trupa R.A.C.L.A. Încet, dar sigur, se impunea pe piața muzicală autohtonă, fiind una dintre cele mai căutate soliste.

A fost căsătorită cu Sorin Andrei Nicolescu, om de afaceri, iar acum iubește din nou, alesul inimii sale fiind Yosif Eudor Mohaci, care a locuit ani buni în Elveția și Franța.

Anda Adam: iubit, familie

Anda Adam are o nouă relație, de aproape un an. Yosif este bărbatul care i-a furat inima artistei. Dacă la începutul relației era secretul celor doi, acum, iubăreții nu se mai feresc. Mai mult, Anda avea să fie cerută de soție de afaceristul care s-a îndrăgostit nebunește de ea.

În cadrul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, Anda Adam arăta bijuteria primită de la iubitul ei, era cererea în căsătorie, inelul de logodnă.

„Voiam să arăt că am un inel foarte drăguț. Voiam să spun că iubitul meu misterios este născut de Valentine’s Day, de unde și vin. Povestea este că el m-a invitat anul acesta, a ales să își serbeze ziua doar cu mine. Am primit un trandafir și un inel de logodnă. El este francez, deci pot doar să spun Voila! Inelul ăla pe bune l-am lăsat acasă, că e prea scump și mi-a fost frică să-l iau. Este în seif!”, avea să fie anunțul Andei Adam.

Anda Adam, alături de iubitul ei

Anda Adam s-a iubit nebunește, timp de șase ani, cu Victor Slav. În anul 2012 avea să se producă despărțirea de cel care avea s-o ia de nevastă pe Bianca Drăgușanu.

Apoi, Anda Adam l-a cunoscut pe Sorin Niculescu, în 2015. Doar câteva luni mai târziu, cei doi se căsătoreau. La momentul evenimentului, Anda era însărcinată. Artista și soțul ei deveneau părinții unei fetițe, Evelin, pe 30 noiembrie 2015.

Anda Adam biografie: vârstă, înălțime

Nume complet: Anda Angelica Adam
Data nașterii: 27 aprilie 1980
Vârstă: 42 de ani

Locul nașterii: București

Înălțime: 1,63 metri

Partener: Yosif Eudor Mohaci.

Ce afaceri are Anda Adam și ce tarif are la cântări

Celebra cântăreaţă, care a participat şi la Exatlon, dar a pozat și în Playboy, are afaceri în domeniul muzical şi al vânzărilor de haine. Di păcate pentru ea, ultima afacere nu-i merge chiar pe roate, înregistrând, din când în când, datorii.

În schimb, în domeniul muzical viațat-i în ”roz”. Cântăreața, care este solicitată la diferite evenimente, are un tarif de peste 3.000 de euro, pentru o cântare de 45-50 de minute.

Cântăreața participă la diferite tipuri de evenimente, cum ar fi concerte în aer liber, concerte organizate de primării, festivaluri, nunți, botezuri, aniversări, concerte în club, evenimente corporate, balorui de boboci.

Pentru că are notorietate, artista se bucură de o mulțime de fani, care vor să o vadă cât mai des. Astfel, își permite să ceară sume destul de măricele pentru prestațiile de pe scenă.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: