Gabriela Dinu Știri 15.12.2021 17:39

Anca Țurcașiu: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, soț, avere

Anca Țurcașiu: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, soț, avere

Anca Ţurcaşiu este o cântăreaţă şi actriţă din România, născută pe 8 mai 1970. Este pasionată de muzică din copilărie şi în prezent predă cursuri de canto şi actorie la grădiniţa Kids Club. Anca Ţurcaşiu face acest lucru încă din 2002, fiind ferm convinsă că această meserie din domeniul pedagogic i se potriveşte cel mai bine.

A jucat în mai multe filme celebre româneşti, precum „De dragul tău, Anca”, în rolul Cameliei, „Miss Litoral”, în rolul Tinei, „A doua cădere a Constantinopolului”, în rolul Biancăi.

Ce scrie, de fapt, în CV-ul Ancăi Ţurcaşiu?

Şi în industria muzicală a performat cu mare succes şi a obţinut o mulţime de premii la cunoscute festivaluri de muzică pop, dintre care amintim Mamaia 1986, 1987, 1988, Amara 1986, Vilnius, Lituania 1992.

Anca Ţurcaşiu a făcut parte din 2005 şi în orchestra condusă de Petre Geambaşu şi pentru că este o figură cunoscută a spaţiului monden din România a fost invitată de cei de la Pro TV să participe în primul sezon din emisiunea „Dansez pentru tine”.

A fost căsătorită cu medicul Cristian Georgescu, pe care l-a întâlnit pentru prima dată în America. Cei doi au împreună un băiat, pe nume Radu.

Date Biografice Anca Ţurcaşiu: înălțime, greutate

Nume complet: Anca Ţurcaşiu
Data naşterii: 8 mai 1970
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: divorţată de Cristian Georgescu
Greutate: 62 kg
Înălţime: 1,72 m

Au fost cununaţi de către celebrul şi efervescentul Cristian Ţânţăreanu şi nu mică le-a fost uimirea apropiaţilor atunci când au aflat că cei doi divorţează. Fără să comenteze prea mult pe marginea acestui subiect, Anca a anunţat că se separă de omul care i-a fost soţ timp de 22 de ani.

Dar mulţi s-au gândit că de vină ar fi fost chiar fostul ei soţ, care i-ar fi pus „coarne” vedetei şi ea nu a putut accepta să fie înşelată.

Nu se ştiu foarte multe detalii despre averea ei, însă la partaj aceasta a obţinut jumătate din casa în valoare de 300.000 de euro după ce s-a separat de Cristian Georgescu.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Silvia Ioniţă
Ilinca Vandici
Roxana Nemeş
Carmen de la Sălciua
Salman Khan