Gabriela Dinu Știri 28.02.2023 12:06

Alexandra Tararache: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, salariu la Digi Sport

Alexandra Tararache: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, salariu la Digi Sport

Alexandra Tararache este una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV de la noi din ţară. Crainica ştirilor sportive de la Digi Sport este pasionată de baschet şi fotbal.

A prezentat diverse evenimente, precum Cerbul de Aur şi altele. Cu asta a început, de fapt, cariera ei ca prezentatoare, acela a fost declicul, momentul care a făcut-o să înţeleagă că asta vrea să facă de acum înainte:

Cine este, de fapt, Alexandra Tararache de la Digi Sport?

„Abia împlinisem 20 de ani când am avut onoarea și norocul să pot prezenta „Cerbul de Aur” și nu mă gândeam nicio secundă, pe atunci, că voi avea șansa de a continua în televiziune. M-a fascinat încă de la început această lume, odată intrată în ea, dar nu îndrăzneam să visez mai mult de atât. Eram mulțumită pentru tot ce reușisem la o vârstă atât de fragedă, fără pic de experiență și doar cu bucuria și inocența unui copil aflat în fața publicului din Piața Sfatului”, povestea Alexandra pentru femeia.ro.

Au urmat colaborări din cele mai diverse, a prezentat o rubrică a unei emisiuni de arhitectură apoi doi ani nu a mai apărut pe sticlă. Până când a primit, parcă de nicăieri, un apel telefonic. Avea să-i schimbe total viaţa.

„Am ajuns la Digi24, un post nou înființat atunci, în căutare de oameni tineri și entuziaști, am dat probe pentru rubrica Meteo și am fost aleasă. Apoi, m-am bucurat de drum”, a spus Alexandra pentru aceeaşi sursă.

Date Biografice Alexandra Tararache: înălțime, greutate

Nume complet: Alexandra Tararache
Data naşterii: 1989
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: Toli Cocea
Greutate: 55 kg
Înălţime: 1,71 m

După cinci ani în care a prezentat meteo, a ajuns la ştirile din sport de la canalul de sport al RCS&RDS. Aici încasează lunar un salariu de 2000 de euro, conform surselor din trust. Deşi a studiat economie şi, mai apoi, marketing, această latură nu a atras-o niciodată pentru un job full time.

Alexandra Tararache s-a născut în Bucureşti, într-o familie simplă. În 2017 şi-a unit destinele cu Toni Cocea, iubitul ei de câţiva ani. Povestea lor de dragoste continuă şi astăzi, iar Alexandra se declară mai fericită ca niciodată.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Magda Pălimariu
Amalia Enache
Roxana Hulpe
Simona Ţăranu