Gabriela Dinu Vedete 27.09.2022 11:26

Wrs: Vârstă, biografie înălțime, afaceri, avere, familie, surse de venit, nume real

Wrs: Vârstă, biografie înălțime, afaceri, avere, familie, surse de venit, nume real

Wrs, pe numele său real Andrei Ionuţ Ursu, este un cântăreţ din România, născut pe 16 ianuarie 1993, la Buzău. Acesta este şi dansator şi compozitor, şi până să devină cântăreţ şi să aibă o carieră de succes în acest domeniu, a dansat pentru Inna, Antonia şi Carla’s Dreams.

Totodată, Wrs a făcut parte şi din baletul emisiunilor Vocea României şi Românii au Talent, de la Pro TV. Viaţa lui s-a schimbat radical în 2020, atunci când s-a alăturat Global Records şi a pus bazele proiectului muzical electropop şi şi-a luat actualul nume de scenă, Wrs.

Cine este, de fapt, Wrs şi ce scrie în CV-ul lui?

Avea doar 12 ani atunci când s-a apucat de dans, dar nu orice, ci pe muzică populară, la insistenţele părinţilor săi. În 2015, a intrat şi în muzică, înfiinţănd trupa Shot, iar după doi ani a renunţat şi s-a mutat în Anglia, la Londra, unde s-a apucat de compus muzică.

În 2020, a lansat melodia Why, care a avut 1.000.000 de vizualizări pe YouTube şi 400.000 pe Spotify, fiind un real succes. A mai lansat piesele Amore şi Tsunami, care au fost adorate în România şi Bulgaria, iar în 2022 a lansat melodia cunoscută deja de toată lumea, Llamame. Cu aceasta, Wrs a reprezentat România la Eurovision, unde nu a avut însă prea mare succes. A ajuns în finala concursului, însă la final a ocupat locul 18 din cei 25 de participanţi.

Date Biografice WRS: înălțime, greutate

Nume complet: Andrei Ionuţ Ursu
Data naşterii: 16 ianuarie 1993
Locul naşterii: Buzău
Parteneră: singur
Greutate: 72 kg
Înălţime: 1,70 m

Nu s-a afişat până acum cu nicio iubită, iar la Eurovision a fost martorul şi actorul unei scene picante, când reprezentantul Israelului din concurs i-a furat un sărut: “Nebunul ăsta din Israel mergea pe acolo, peste tot … Şi pe toţi aştia mai drăguţei, pac, ne pupa. Am rămas şi eu aşa, s-a lăsat cu râsete. Şi pe prezentator l-a pupat. Era să fie descalificat Israelul”, a povestit Wrs într-o discuţie cu cei de la Antena 1. Pentru un recital, Wrs solicită suma de 2000 de euro, pentru 60 de minute.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Cristi Pulhac
Simona Ţăranu
Sorin Constantinescu
Emilian