Gabriela Dinu Filme & Seriale 02.06.2022 19:50

Will Smith: Biografie, înălțime, filme, avere, afaceri, familie, salariu ca actor

Will Smith: Biografie, înălțime, filme, avere, afaceri, familie, salariu ca actor

Will Smith, pe numele său complet Willard Carroll Smith Jr este un actor, producător, rapper şi compozitor, născut pe 25 septembrie 1968, Philadelphia, Pennsylvania, SUA. Cu o carieră de succes în spate, acesta a fost nominalizat la premiile Oscar, dar şi la Globurile de Aur.

Ca artist şi cântăreţ, acesta a performat cu la fel de mult succes ca actor şi este deţinătorul mai multor premii Grammy. Numele său de scenă este The Fresh Prince.

Ce scrie, de fapt, în CV-ul lui Will Smith?

A fost numit şi Cel mai bun actor de la Hollywood în repetate rânduri şi a fost extrem de apreciat pentru rolurile avute în The Fresh Prince of Bel-Air, Bad Boys, Men in Black, Independence Day, I, Robot, The Pursuit of Happines, I Am Legend, Hancock şi Seven Pounds.

Conform studiilor realizate de jurnaliştii de la Forbes, Will Smith era în 2008 cel mai bine plătit actor din întreaga lume. Will Smith s-a născut în Philadelphia, într-o familie de oameni respectabili. Mama sa, Caroline, era administrator la şcoala din Philadelphia şi tatăl său, pe nume Willard Christopher, era inginer. Aceştia s-au separat pe vremea când Will avea doar 13 ani, însă oficial au divorţat atunci când acesta avea 32 de ani.

Date Biografice Will Smith: înălțime, greutate

Nume complet: Willard Carroll Smith Jr
Data naşterii: 25 septembrie 1968
Locul naşterii: Philadelphia, Pennsylvania, SUA
Parteneră: Jada Pinkett Smith
Greutate: 90 kg
Înălţime: 1,88 m

Will Smith a fost căsătorit cu Sheree Zampino în perioada 1992 – 1995 şi din 1997 şi-a unit destinele cu Jada Pinkett Smith. Cei doi sunt împreună şi în prezent, chiar dacă soţia sa a fost infidelă şi chiar a recunoscut public acest lucru. Recent, acesta a fost implicat într-un scandal uriaş, după ce Chris Rock a făcut o glumă la adresa soţiei sale, iar Will l-a pocnit.

Will Smith are o avere de peste 350 de milioane de dolari şi pentru un singur film acesta ar avea un onorariu care pleacă de la 2.000.000 de dolari.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: