Gabriela Dinu Știri 28.05.2022 11:12

Vezi Live Stream Online finala Champions League, Liverpool – Real Madrid

Vezi Live Stream Online finala Champions League, Liverpool - Real Madrid

Liverpool şi Real Madrid se întâlnesc în finala Champions League sâmbătă, de la ora 22:00, pe Stade de France. Meciul va fi transmis în România de Digi Sport 1 şi Orange Sport şi va putea fi văzut şi în format live video online, pe internet.

Antrenorul madrilenilor, Carlo Ancelotti, a ajuns deja la a cincea finală de Champions League ca antrenor, record absolut. Acesta a câştigat de 3 ori cupa, în sezoanele 2002 – 2003 şi 2006 – 2007, cu Ac Milan şi cu Real Madrid în 2013 – 2014.

Cum poţi vedea online, în format live video, finala Champions League dintre Liverpool şi Real Madrid?

Singurul eşec l-a avut, în mod surprinzător, tot în faţa celor de la Liverpool, formaţie pe care o întâlneşte şi sâmbătă, la Paris. Atunci, în stagiunea 2004 – 2005 s-a jucat, poate cea mai tare finală de Liga Campionilor, după cum spun specialiştii, căci italienii au condus cu scorul de 3-0, Liverpool a întors meciul şi a dus partida în prelungiri, ulterior decidându-se totul la loviturile de departajare, unde Milan a pierdut.

Meciul Liverpool – Real Madrid poate fi văzut în România la TV, pe Digi Sport 1 sau Orange Sport. Şi live video online pe streamurile care pot fi accesate de aici.

Cine pune mâna pe Aurelien Tchouameni?

Până să ajungă în finală, Liverpool şi Real Madrid duc lupte în afara terenului, căci aceştia se duelează şi pe piaţa transferurilor. Ambele echipe încearcă să-l aconteze pe Aurelien Tchouameni, noul star al celor de la AS Monaco, în vârstă de 22 de ani.

Citeşte şi:

Mihai Mironică: CV, vârstă, familie, salariu la Pro TV, date biografice
Vali Moraru: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, salariu la Digi Sport

Aceştia din urmă cer 70 de milioane de euro şi vor să dea răspunsul final în privinţa transferului chiar în ziua în care Liverpool şi Real Madrid îşi vor da mâna la centrul terenului, sâmbătă, pe 28 mai, în ziua finalei Champions League.

Câştigătoarea Champions League 2022 se va umple de bani

Premiul pus în joc pentru cea mai bună echipă din Europa, care se va decide sâmbătă, este unul colosal. Dacă va câştiga Liverpool, aceştia vor primi de la UEFA suma de 91,5 milioane de euro, în timp ce Real Madrid ar putea fi răsplătită cu suma de 88,7 milioane de euro.