Gabriela Dinu Știri 17.02.2023 22:52

Valentin Butnaru: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, Salariu la Antena 1

Valentin Butnaru: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, Salariu la Antena 1

Valentin Butnaru este prezentatorul Observatorului Matinal, alături de Olivia Păunescu, de la Antena 1. Totodată, prezintă şi emisiunea The Wall sau Zidul, care adună doi competitori show de show care trebuie să cucerească Zidul şi să pună mâna pe bani.

Producţia este „mâna” Monei Segall, celebra producătoare care a făcut spectacol la Pro TV în trecut şi de câţiva ani creează cele mai bune emisiuni din Intact, precum Chefi la cuţite sau Asia Express.

Unde a mai lucrat Valentin Butnaru până să ajungă la Antena 1?

Valentin Butnaru s-a născut pe 16 februarie 1985, la Bucureşti, iar naşa lui a dorit să-i pună numele acesta, deoarece atuncise sărbătoreşte Sfântul Valentin în calendarul ortodox. A lucrat şi a învăţat meserie de la Teo Trandafir, la Tele7 ABC. Vedeta Kanal D spune despre el că este cel mai bun elev pe care l-a avut vreodată.

Butnaru a absolvit Şcoala Populară de Artă din Bucureşti, apoi s-a angajat la un post de televiziune pentru femei. Nu a stat prea mult acolo, căci s-a mutat la Realitatea TV, iar din 2013 a apărut la pupitrul Observatorului Antenei 1, acolo unde îl găsim şi astăzi.

Date Biografice Valentin Butnaru: înălțime, greutate

Nume complet: Butnaru Valentin
Data naşterii: 16 februarie 1985
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: Necăsătorit
Greutate: 78 kg
Înălţime: 1,83 m

Este vicecampion de squash, un sport relativ nou şi puţin cunoscut în România. A devenit antrenor de sqash şi nu predă doar sportul, căci a fost cooptat şi în Intact Media Academy, unde este profesor de Creative Media. De la Antena 1, Valentin Butnaru primeşte 5000 de euro doar pentru Observator, iar pentru The Wall – Zidul a fost plătit la emisiune.

Conform apropiaţilor, acesta primea 1.000 de euro pentru fiecare ediţie, iar pentru rolul pe care îl are la Intact Media Academy încasează 1.000 de euro.

Valentin Butnaru nu este căsătorit, dar s-a iubit pentru câţiva ani cu Albertina Ionescu, vedeta TVR. Din 2019 şi-au spus adio, iar jurnalistul nu s-a mai afişat apoi cu nicio femeie.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Cosmin Seleși
Mihai Voropchievici
Dan Badea
Alina Puşcaş