Gabriela Dinu Știri 17.02.2023 22:52

Alina Pușcaș: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, Salariu la Antena 1

Alina Pușcaș: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, Salariu la Antena 1

Alina Puşcaş este prezentatoarea emisiunii Te cunosc de undeva, alături de Cosmin Seleşi, şi una dintre cele mai apreciate prezenţe feminine de pe micile ecrane. S-a născut pe 2 noiembrie 1983, la Sibiu, şi a absolvit cursurile Facultăţii de Turism de la Universitatea Româno-Americană, din Bucureşti.

A fost un fotomodel de succes, după ce a semnat cu celebra agenţie de la noi, MRA Models. A lucrat şi în turism, domeniul în care s-a specializat, fiimd angajată la Novotel şi hotel Concordia.

Cine e, de fapt Alina Puşcaş? Ce scrie în CV-ul ei

După cariera în modeling, Alina Puşcaş a participat la casting pentru serialul românesc difuzat pe Antena 1, Narcisa sălbatică şi a primit rolul mult-visat. Chiar dacă nu a mai fost distribuită şi în alte pelicule, deşi acesta a fost un real succes şi rampa sa de lansare, Alina Puşcaş a rămas în trustul Intact, unde şefii i-au oferit postul de prezentatoare a emisiunii Te cunosc de undeva.

Pentru show-ul la care participă o mulţime de vedete, precum Andreea Bălan, Aurelian Temişan sau Ozana Barabancea, Alina Puşcaş este plătită la ediţie. Mai exact, pentru fiecare emisiune prezentată, aceasta încasează un salariu de 1.000 de euro, la fel cum ia şi co-prezentatorul Cosmin Seleşi.

Date Biografice Alina Puşcaş: înălțime, greutate

Nume complet: Puşcaş Stoenescu Alina
Data naşterii: 2 noiembrie 1983
Locul naşterii: Sibiu
Partener: Mihai Stoenescu
Greutate: 55 kg
Înălţime: 1,75 m

Alina Puşcaş s-a căsătorit pe 17 iunie 2017 cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu. Cei doi formau deja o familie de mult timp, căci aveau şi doi copii împreună, pe Alexandru şi Melissa Antonia, dar şi-au unit destinele şi în faţa lui Dumnezeu cu întârziere, deoarece nunta a fost şi ea organizată mai târziu, în 2019.

Toată ceremonia a avut loc în mare secret, Alina şi Mihai şi-au dorit să ţină petrecerea departe de ochii curioşilor şi au reuşit. Între timp, Alina Puşcaş a devenit mămică pentru a treia oară şi, în 2020, a fost printre primele vedete de la noi care s-au infectat cu noul coronavirus şi a fost internată pentru tratament la Spitalul Modular Ana Aslan de la Otopeni.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Cosmin Seleși
Mihai Voropchievici
Dan Badea
Mircea Badea