Gabriela Dinu Știri 11.01.2023 10:33

Moise Guran: vârstă, CV, înălțime, greutate, familie, salariu la Digi 24

Moise Guran: vârstă, CV, înălțime, greutate, familie, salariu la Digi 24

Moise Guran este un fost jurnalist român, ultima dată la Digi 24 şi Europa FM, care s-a lăsat de presă la începutul anului 2020 pentru a intra în politică, mai exact în USR.

Parcursul său politic nu a fost unul lung, însă, deoarece la sfârşitul aceluiaş an a anunţat că această lume nu este potrivită pentru el. În toate cele 12 luni cât a activat în USR, Moise Guran nu a primit salariu.

Cine este soţia lui Moise Guran?

Moise Guran s-a născut pe 8 iulie 1974, în Drobeta Turnu Severin şi a absolvit Facultatea de Drept, la Universitatea Bucureşti. A continuat pregătirea profesională şi a urmat cursurile şcolii BBC de Televiziune, la fel ca şi Alessandra Stoicescu. Primul job în presă a fost ca reporter la Tineretul Liber, în 1994, iar în acelaşi an ajungea la Evenimentul zilei, unde lucra până în 1997.

Au urmat Academia Caţavencu (1997 – 1998), Informaţia Bucureştiului (1998 – 1999), oar în 1999 intră în televiziune ca reporter şi corespondent la Antena 1. A avut propria emisiune la Antena 3, Biz Bazar, iar în 2010 îşi dă demisia pentru a ajunge la TVR 2, unde prezenta Ora de business. După 5 ani, ajunge la Digi 24, unde a prezentat Bizidy până în 2020, când s-a înscris în USR. A realizat şi emisiuni radio la Europa FM, colaborare care s-a oprit în ianuarie 2020.

Moise Guran este căsătorit cu Claudia Daniela Guran de mai mulţi ani şi o ţine ascunsă de ochii tuturor, iar din acest motiv nu există nici măcar o imagine cu cea cu care şi-a unit destinele. Claudia deţine o afacere profitabilă, de activități de servicii suport pentru întreprinderi, fiind asociată cu un prieten de familie. Singurul lucru pe care l-a spus despre viaţa sa personală, nu este nici greutatea şi nici înălţimea, ci faptul că se consideră agnostic. Adică este de părere că este imposibil de aflat dacă există Dumnezeu sau zei.

Biografie Moise Guran:
Data naşterii: 8 iulie 1974
Locul naşterii: Drobeta Turnu Severin
Pregătire profesională: Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti şi Şcoala BBC pentru Televiziune
Soţie: Claudia Daniela Guran