Gabriela Dinu Știri 02.04.2023 19:42

Alexandra Albu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, salariu la Digi 24

Alexandra Albu: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, salariu la Digi 24

Alexandra Albu este una dintre prezentatoarele TV de la Digi 24. Jurnalista mărturisea recent că visul său din copilărie nu avea legătură cu televiziunea, iar dorinţa de a lucra în presă a fost cumva abia pe locul al treilea, după cum povestea recent chiar pe digi24.ro.

Mi-ar fi plăcut să fiu controlor de trafic aerian, apoi traducător. Mărturisesc că presa a fost planul C pentru mine. Dar m-am îndrăgostit iremediabil de ea.

Cine este, de fapt, Alexandra Albu de la Digi 24?

Nu-i o meserie, e mai degrabă un mod de viață. Odată ce îți asumi că ești jurnalist, chiar și când iei masa în oraș cauți în jurul tău subiecte de știri”, spune Alexandra Albu.

De 12 ani e în echipa Digi 24 şi a lucrat iniţial ca redactor, apoi reporter şi corespondent. Alexandra este unul dintre jurnaliştii care au participat la cele mai importante campanii şi evenimente politice care au fost transmise în România de către Digi 24, cum ar fi alegerile prezidenţiale din SUA, summitul de la Sibiu, vizita lui Papa Francisc la noi în ţară sau alegerile europarlamentare.

A fost realizatoarea emisiunii „Turist Acasă”, despre care povesteşte că rămâne în sufletul ei ca o amintire dragă: „Cel mai drag proiect rămâne acesta, care mi-a permis să descopăr, împreună cu telespectatorii, România turistică”.

Date Biografice Alexandra Albu: înălțime, greutate

Nume complet: Alexandra Albu
Data naşterii: 1989
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: necăsătorită
Înălţime: 1,70 m
Greutate: 53 km

Totodată, alături de colegul Cătălin Nunu de la Digi 24, a descoperit şi lucrurile rele din turismul românesc şi au punctat în fiecare emisiune despre calitatea proastă a şoselelor de la noi din ţară. Emisiunea a avut un real succes.

Pentru job-ul pe care îl prestează la Digi 24, Alexandra Albu primeşte lunar un salariu în valoare de 2500 de euro. Este singură, sau cel puţin nu vrea să se afişeze cu nimeni, căci statusul său matrimonial nu a fost niciodată „afectat” de vreo prezenţă masculină în public. Pesemne că Alexandra Albu este o persoană foarte discretă.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Oana Zamfir
Raluca Moga
Camelia Bălţoi
Andrei Niculescu