Gabriela Dinu Știri 07.06.2021 20:19

Ioana Ciurlea: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, salariu la Digi 24

Ioana Ciurlea: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, salariu la Digi 24

Ioana Ciurlea este angajată a Digi 24, acolo unde este realizator al emisiunii Oamenii Dimineţii, dar şi prezentator Focus România.

„De la mine aflaţi, zilnic, la ştirile Digi24, tot ce se întâmplă important în domeniul justiţiei. La final de săptămână, pun adrenalina pe pauză şi vă prezint „Focus România”, duminica, de la ora 18:00″, spune Ioana Ciurlea atunci când se prezintă ca jurnalist.

Cine este, de fapt, Ioana Ciurlea de la Digi 24?

Ioana Ciurlea este una dintre cele mai stilate prezenţe de pe micile ecrane de la noi. Este din Timişoara şi are 34 de ani. S-a gândit încă de când era foarte mică la posibilitatea de a lucra în televiziune, pe vremea când avea doar 6-7 ani. Nu îşi aminteşte cu lux de amănunte, dar mărturiseşte o istorioară care circulă în familia sa:

„Mă jucam, improvizam prin casă, îmi făceam microfoane din orice și spuneam știri, le transmiteam părinților mei ce s-a întâmplat peste zi. Iar mama m-a întrebat la un moment dat: „ce ești tu acum?”, iar eu i-am răspuns firesc: „sunt doamna de la televizor!”

A studiat la Facultatea de Jurnalism, singura sa opţiune după terminarea liceului. Ura matematica şi nu se vedea niciodată activând într-un domeniu tehnic.

Date Biografice Ioana Ciurlea: înălțime, greutate

Nume complet: Ioana Ciurlea
Data naşterii: 1987
Locul naşterii: Timişoara
Partener: necăsătorită
Înălţime: 1,71 m
Greutate: 55 km

Drama vieţii sale este pierderea tatălui, un preot extrem de apreciat în comunitatea sa. Sprijinul său din copilărie, dar şi al surorii sale, tatăl Ioanei Cirulea s-a stins în urmă cu mai mulţi ani, din cauza unei boli crunte:

„Mi-l aduc aminte ca pe un om care iubea viața cu adevărat; nu cred că am cunoscut vreun altul care să o fi iubit așa cum o făcea el. Tata reușea să creeze o atmosferă magică în jurul lui, mai ales că era preot, iar sărbătorile erau acele momente speciale, pline de rost, semnificații și ritualuri”, povestea Ioana.

Retrasă cu viaţa sentimentală, Ioana nu este căsătorită şi nici nu se ştiu informaţii despre un potenţial iubit. De mai mulţi ani la Digi 24, Ioana are la RCS RDS un salariu de 6.000 de euro lunar pentru emisiunea sa, plus jurnalele de ştiri.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Oana Zamfir
Raluca Moga
Camelia Bălţoi
Andrei Niculescu