Ioana Filipescu Vedete 27.10.2022 13:34

Tania Budi: varsta, inaltime, biografie, sot, familie, surse de venit

Tania Budi: varsta, inaltime, biografie, sot, familie, surse de venit

Vedetă de televiziune și femeie de afaceri. A început două facultăți, Jurnalism și Matematică, iar la vârsta de 40 de ani a forțat-o și pe cea de Teatru. Este și femeie de afaceri, deținând un club de noapte în Constanța. Personajul principal, Tania Budi, nimeni alta decât feblețea lui Cătălin Botezatu.

Tania Budi a fost și model, ba chiar a fost la un pas de a apărea în Playboy, doar că după ședința foto pe care a făcut-o, fotografiile, în care apărea în toată splendoarea, nu au mai apărut. S-a întâmplat o dramă în familia ei, tatăl vedetei murea, astfel că renunța la apariția pe coperta revistei destinate bărbaților.

Tania Budi biografie: vârstă, înălțime

Nume complet: Tania Budi

Locul nașterii: Constanța

Data nașterii: 6 februarie 1968

Vârsta: 54 de ani

Înălțime: 1,70 m

Greutate: 58 de kg

Tania Budi a refuzat Playboy după o dramă în familia ei

Tania Budi nu a mai apărut în Playboy, deși prima serie de fotografii fusese realizată. Vedeta avea să explice motivul, unul dureros.

„Eu am mai avut o şedinţă foto pentru Playboy. Aceasta nu s-a finalizat pentru că la sfârşitul primei zile am fost anunţată, de la Constanţa, că a murit tatăl meu. Îmi aduc aminte că în acea zi nu am pozat topless, ci doar în lenjerie. Urmau să fie şi poze topless, dar nu am mai apucat. Am renunţat la pictorial din respect pentru tatăl meu”, avea să povestească Tania.

Ce scrie în CV-ul Taniei Budi

Tania Budi are în spate o vastă carieră în televiziune, dar a jucat și în filme și seriale, precum Narcisa Sălbatică, La urgență sau The Sweeter Side of Life.

Tania avea să ”guste” televiziunea imediat după Revoluție. Se întâmpla în 1991, când a devenit crainic tv. ”M-am mutat în București în 1987, după ce am luat examenul de admitere la Facultatea de Matematică, secția matematică pură. Dupa 91, însă, atracția pentru showbiz mi-a schimbat traiectoria. M-am îndreptat spre Jurnalism, dorindu-mi să fac televiziune. În ‘92-‘93 mă angajasem deja prezentatoare la Antena 1.

Atunci eram toți novice în branșa asta, învățam din mers. Un an sau doi mai târziu am ajuns crainică la TVR. Avusesem de copil o admirație profundă pentru crainicele Televiziunii Române și a fost al doilea vis din viața mea pe care mi l-am împlinit. Primul fusese cu Facultatea de Matematică. Chiar dacă nu am terminat-o, mi-am demonstrat că pot să fiu mai deșteaptă decât frumoasă.

Fiind foarte tânără, îmi plăcea că lumea începuse să mă recunoască. Eram chemată să prezint multe spectacole, am prezentat de două ori Cerbul de Aur și datorită faptului că apăream la TV am obținut și un rol într-un film. Cel mai mare privilegiu era că făceam ceea ce îmi plăcea și câștigam și bani din asta. În perioada aceea, am făcut o reclama la Zarea, un calendar pentru Dacia, eram imaginea de pe eticheta unui praf de slăbit, etc, etc, voci multe pentru reclame. Acestea erau ceea ce consideram avantaje”, a povestit Tania Budi.

Tania Budi, frumusețe fără operații, afaceri și bani din televiziune

Tania Budi se menține într-o formă senzațională la vârsta de 54 de ani! Timpul a stat, parcă, în loc pentru ea.  și pare că timpul parcă a stat în loc pentru ea. Și nu a apelat la operațiile estetice decât o singură dată, în urmă cu doi ani.

„Toată lumea știe că acum vreun an mi-am făcut pleoapele pentru că pleoapele obosesc așa, mai tare. În rest, sunt numai din astea non-invazive pe care mi le fac și chiar țin, coroborate cu o alimentație. De la om la om, e diferit. Fiecare om trebuie să aibă o informație proprie, să o treacă prin prisma lui, prin viața lui, prin experiențele lui sau ale ei”, mărturisea Tania.

Fostul model, care a avut surse de venit din televiziunea și din rolurile în care a fost distribuită, a reușit să-și ridice și o afacere, cgiar în Constanța, orașul natal. Are acolo un club de noapte și nu o duce deloc rău financiar.

Tania Budi, relații cu celebrii Cătălin Botezatu și Dan Bittman

Tania Budi a fost o femeie curtată de toate celebritățile, dar rămân ca reper Cătălin Botezatu și Dan Bittman, solistul trupei Holograf. De măritiș a fugit, iar despre relații chiar Tania povestește.

„Îmi place să stau mult cu mine însămi, îl consider un viciu. Relațiile mi s-au părut mereu foarte grele. Trebuie să ții cont și de celălalt, dacă ai un respect pentru tine și pentru celălalt. În toate relațiile serioase pe care le-am avut s-a pus problema căsătoriei, dar nu am ajuns acolo niciodată, ba am făcut eu sau partenerul un pas în spate.

Dacă simțeam că nu ne mai înțelegem cum trebuie, atunci a fost mai bună o despărțire după niște ani. Am avut o teamă de căsătorie. Acum nu mai iau în considerare. Nu pot să spun că nu îmi doresc sau că îmi doresc. Cred că am un algoritm al meu. Mă încarc, iar mi se pare minunat să fii puțin îndrăgostit, iar obosesc. Eu sunt fericită așa”, a declarat vedeta.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Cristi Pulhac
Simona Ţăranu
Sorin Constantinescu