Gabriela Dinu Știri 20.01.2022 15:44

Ștefania Costache Lolrelai: CV, vârstă înălțime, greutate, avere, ocupație, familie, venituri

Ștefania Costache Lolrelai: CV, vârstă înălțime, greutate, avere, ocupație, familie, venituri

Ștefania Costache Lolrelai este vedetă de la Antena 1, care a devenit celebră în urma unui scandal uriaş.

Fosta concurentă a celor de la iUmor a uimit pe toată lumea cu povestea ei pe cât de tristă, pe atât de uimitoare. Aceasta a povestit că pe 17 februarie 2021, un cunoscut medic stomatolog din Bucureşti, ar fi violat-o.

Cine este şi cu ce se ocupă Ştefania Costache Lolrelai?

Pentru a strânge dovezi, aceasta a mers inclusiv la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” ca să le demonstreze tuturor că a fost drogată şi violată de acel medic.

A povestit toată experienţa tristă pe canalul său de YouTube, după care a făcut turul televiziunilor din România pentru a-şi face publică păţania. Numele stomatologului nu a fost făcut niciodată public, iar Ştefania spune că acesta i-ar fi administrat „drogul violului”, după care ar fi dus-o în apartamentul său unde ar fi întreţinut relaţii sexuale fără consimţământul său.

După finalizarea raportului de la INML, însă, s-a constata că aceasta nu ar fi întreţinut relaţii amoroase cu medicul pe care îl acuză de viol:

Date Biografice Ștefania Costache Lolrelai: înălțime, greutate

Nume complet: Costache Doiniţa Ştefania
Data naşterii: 18 octombrie
Locul naşterii: Bucureşti, România
Partener: singură
Greutate: 60 kg
Înălţime: 1,72 m

„Costache Doiniţa Ştefania este orientată temporo – spaţial, nu prezintă tulburări psihice şi nu prezintă manifestări clinice specifice unei afectări neuro – motorii la momentul examinării”, se menţionează în raportul medico – legal. „Nu prezintă leziuni traumatice vechi sau recente la examenul extern (…) Examenul toxicologic realizat pe probele biologice (sânge şi urină) recoltate de la sus-numita nu au pus în evidenţă prezenţa unor substanţe toxice în organism. Examenul serologic nu a pus în evidenţă prezenţa de spermă sau spermatozoizi”, se arată în raportul medicilor.

Ancheta nu a fost stopată, însă, căci după ce Ştefania a ieşit în faţă şi şi-a spus povestea, alte femei l-au acuzat pe medicul stomatolog de acelaşi comportament.

Pe lângă participarea la iUmor, care i-a adus celebritatea mult visată, Ştefania Costache Lolrelai a participat inclusiv la cel mai apreciat show de gătit de la Antena 1, Chefi la cuţite. În prezent, Costache Doiniţa Ştefania pe numele său real, face bani din online şi nu are un alt job care să îi asigure veniturile.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: