Gabriela Dinu Știri 12.09.2022 19:53

Sore Mihalache: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, nume real, ocupație, venituri – Concurentă Te Cunosc de Undeva

Sore Mihalache: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, nume real, ocupație, venituri – Concurentă Te Cunosc de Undeva

Sore Mihalache este o cântăreaţă celebră de la noi din ţară, devenită cunoscută după ce a făcut parte din distribuţia serialului Pariu cu viaţa, de la Pro TV.

În prezent, participă la emisiunea Te Cunosc de Undeva de la Antena 1, unde face pereche cu Emma de la Radio Zu.

Cine este Sore şi din ce face bani, de fapt?

Ramona Dinu, mama acestuia, este antrenoare de patinaj artistic şi şi-ar dori să facă performanţă cu cei pe care îi antrenează, însă posibilităţile financiare nu sunt deloc suficiente.

Sore, pe numele său real Sorina Cătălina Mihalache, s-a născut pe 3 noiembrie 1989 la Bucureşti. Este de profesie actriţă, personalitate TV, cântăreaţă şi dansatoare.

După ce a apărut în Pariu cu viaţa, aceasta a scos mai multe piese care au fost extrem de apreciate, precum Different, Dor să-ți fie dor, Beautiful life, Când vremea e rea, Noapte caldă, Dintr-o mie de femei sau Jumătate.

Cu cine este căsătorită Sore Mihalache?

A fost pasionată de muzică de când era mică, avea doar 10 ani când a imitat-o pe Natalia Oreiro la concursul „Ploaia steluţelor”. La 11 ani a fost distribuită în formaţia Dolly, alături de alte trei fete. Înainte de vârsta majoratului, la doar 17 ani, a participat la emisiunea Faimoşii – My Band, realizată de Marius Moga şi Cătălin Măruţă, acolo unde a fost remarcată de o formaţie la mare căutare pe vremea aceea, Play & Win.

Aceştia i-au oferit un loc în trupa Crazy Win, alături de încă doi băieţi. Din 2011, a semnat cu Smiley şi casa lui de discuri şi tot atunci a interpretat personajul Sara Năstase în Pariu cu viaţa.

Din 2019, Sore este căsătorită cu Mircea Julean, cel cu care are o fetiţă.

Date Biografice Sore Mihalache: înălțime, greutate

Nume complet: Sore Mihalache
Data naşterii: 3 noiembrie 1989
Locul naşterii: Bucureşti, România
Partener: Mircea Julean
Greutate: 55 kg
Înălţime: 1,73 m

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: