Gabriela Dinu Vedete 12.09.2022 19:49

Nicolai Tand: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubită, nume real, ocupație, venituri – Concurent Te Cunosc de Undeva 2022

Nicolai Tand: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubită, nume real, ocupație, venituri – Concurent Te Cunosc de Undeva 2022

Nicolai Tand este una dintre vedetele care vor dansa si canta in timp ce vor fi deghizati în cadrul emisiunii Te Cunosc de Undeva 2022, de la Antena 1.

Partenera lui Tand din cadrul acestei emisiuni produse de Antena 1 este nimeni alta decat Feli.

Cum îl cheamă, de fapt, pe Nicolai Tand?

Este de profesie antrenor de patinaj artistic şi vrea, cu acest prilej, să se regăsească, să reia legătura cu gheaţa, să se poată antrena în voie şi să îl susţină din punct de vedere financiar pe băieţelul său, în vârstă de 6 ani, pasionat de tenis.

Nicolai Tand este de profesie bucătar şi este recunoscut pentru apariţiile sale televizate la diverse emisiuni. Este născut în 1974 la Rozavlea, în judeţul Maramureş, într-o familie tradiţională şi mai are încă trei fraţi, după cum povestea chiar el: „Sunt cel mai mic dintre patru frați. Ion, Anuță, Zaharie și eu”.

Numele său real este Niculai Tand, dar l-a schimbat pentru rezonanţă. În prezent, acesta lucrează la matinalul Neatza cu Răzvan şi Dani, de la Antena 1, unde găteşte cu spor în fiecare dimineaţă pentru colegii şi telespectatorii săi.

Cum şi-a cunoscut Nicolai Tand soţia?

Pe lângă banii pe care îi încasează din salariul de la emisiune, Nicolai Tand face bani frumoşi şi din restaurantul său cu specific franţuzesc, pe care îl are în capitală.

Nicolai Tand este căsătorit din august 2018 cu Monica Balaj, un cunoscut model internaţional, cu care era într-o relaţie de mai mulţi ani. S-au întâlnit în Paris, pe când ea lucra în modă, el era căsătorit cu o franţuzoaică, iar ea cu un francez. S-au despărţit de partenerii pe care îi aveau pe atunci şi şi-au construit propria poveste de dragoste.

Ce nu ştiai despre Nicolai Tand?

– Cei doi au împreună o fetiţă de 11 ani pe nume Ilona şi un băieţel pe nume Iancu, de 8 ani.
– Cununia religioasă au făcut-o chiar în localitatea natală a lui Nicolai Tand, într-un loc încărcat de emoţie şi tradiţie.

Date Biografice Nicolai Tand: înălțime, greutate

Nume complet: Tand Niculai
Data naşterii: 1974
Locul naşterii: Maramureş, România
Parteneră: căsătorit cu Monica Balaj
Greutate: 85 kg
Înălţime: 1,84 m

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: