Gabriela Dinu Știri 06.03.2022 10:24

Iulia Albu: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, nume real, ocupație, venituri – Concurentă Dancing on Ice 2022

Iulia Albu: CV, vârstă, înălțime, greutate, iubit, nume real, ocupație, venituri – Concurentă Dancing on Ice 2022

Iulia Albu face parte din distribuţia show-ului Dancing on Ice, de la Antena 1, fiind una dintre cele nouăcelebrităţi care dansează alături de patinatori profesionişti.

Pe lângă Iulia Albu, vor mai participa şi Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, jean Gavril, Carmen Grebenişan şi Cătălin Cazacu.

Cine este şi din ce face bani, de fapt, Iulia Albu?

Colegul Iuliei Albu este un antrenor profesionist de patinaj artistic, pe nume Marian Prisăcariu. Acesta îşi doreşte să îşi deschidă propriul club de patinaj artistic, unde să aibă inclusiv aparatură de ultimă generaţie, precum şi o sală de pregătire fizică pentru toţi cei care îi vor călca pragul.

Numele său complet este Iulia Vochiţa Albu, s-a născut pe 28 iulie 1981 la Piteşti, în România, are 40 de ani şi este de profesie stilist, critic de modă şi vedetă de televiziune.

Adevărul despre căsnicia cu Mihai Albu

A fost căsătorită cu Mihai Albu, celebrul designer de încălţăminte, iar din mariajul lor au împreună o fată, pe nume Mikaela. Cei doi au rezistat căsătoriţi doar pentru 8 ani, după care au divorţat. S-au cunpscut pe când ea era studentă, însă divergenţele i-au făcut să pună stop. Iulia Albu s-a născut într-o familie simplă şi mai are o soră mai mică, pe nume Karin.

Tot ce nu ştiai despre Iulia Albu

– Iulia Albu are şi activitate publicistică bogată, colaborând în trecut cu reviste precum Ideal Mariaj, The Grand, Ok Magazine.
– A lucrat la Pro TV, fiind colaborator la emisiunea lui Cătălin Măruţă, acolo unde avea diverse clinch-uri cu vedetele cărora le comenta ţinutele. Totodată, aceasta a lucrat şi la Kanal D, unde a făcut parte din juriul emisiunii Bravo, ai Stil!
– Iulia Albu este unul dintre creatorii de modă cu studii aprofundate în domeniu, absolvind secţia de Modă din cadrul UNARTE. Totuşi, în adolescenţă nu avea mare încredere că visul în fashion îi va reuşi, de aceea a studiat şi la Facultatea de Drept, din cadrul Universităţii Bucureşti, însă a renunţat într-un final la cariera în domeniul juridic pentru a se axa pe modă.
– Aceasta s-a lansat în afaceri după ce a început să creeze bijuterii, rochii de seară şi de mireasă.

După divorţul de Mihai Albu, Iulia şi-a regăsit fericirea în braţele lui Mike, un tânăr pe care l-a cunscut în Londra, cu mai mulţi ani în urmă. Iulia vrea să se recăsătorească şi chiar să devină, din nou, mamă.

Iulia Albu încasează venituri din cariera din TV, dar şi din cea de designer, precum şi din activitatea pe care o are în online.

Date Biografice Iulia Albu: înălțime, greutate

Nume complet: Iulia Vochiţa Albu
Data naşterii: 28 iulie 1981
Locul naşterii: Piteşti, România
Partener: divorţată
Greutate: 52 kg
Înălţime: 1,76 m

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz: