Gabriela Dinu Știri 24.03.2023 09:39

Sișu, La Familia: CV, Biografie, Afaceri, Avere, Familie, Inălțime, Greutate, Albume

Sișu, La Familia: CV, Biografie, Afaceri, Avere, Familie, Inălțime, Greutate, Albume

Şişu Tudor este unul dintre componenţii formaţiei La Familia, alături de Puya. Unul dintre cei mai celebri cântăreţi de muzică de acest gen, Şişu a făcut iniţial parte din trupa Haarp Cord.

Prima formaţie în care a apărut se numea C-Nyk şi era una dintre primele de gangsta rap care cânta în România. Legea Străzii a fost prima melodie înregistrată.

Ce scrie în biografia lui Şişu Tudor, din La Familia?

În 1996, cu ajutorul lui Tata Vlad de la BUG Mafia îl cunoştea pe Puya, care făcea parte din Ghetti Birds în acea perioadă. Cei doi pun bazele formaţiei La Familia şi lansează mai multe albume.

În 2003, Şişu Tudor trecea prin cumpăna vieţii sale. Era arestat pentru consum de droguri şi condamnat la 3 ani de închisoare cu executare. Era eliberat înainte de termen, dar după şase luni era prins din nou cu o cantitate uriaşă de droguri. Şi asta nu a fost ultima arestare, căci în februarie 2010 primea alţi patru ani de închisoare pentru trafic consum de droguri.

Date Biografice Şişu

Nume la naștere: Şişu Tudor
Nume de scenă: Şişu
Data nașterii: 21 noiembrie 1977
Locul nașterii: Bucureşti
Parteneră: Oana
Greutate: 70
Înălțime: 1,70 m

Nu a trecut, însă, de unul singur prin asta, ci alături de iubita lui Oana, cu care este şi în prezent. Şişu este un personaj controversat, dar are un suflet de artist. Este fan 2 Pac, Snoop Dogg, Mc Eight, 50 Cent, Eminem, Nate Dogg, Cypress Hill si Linkin Park. Spune că este pasionat de istorie şi cea mai mare curiozitate a sa este al Doilea Război Mondial.

Discografia lui Şişu, solo sau în formaţie, conţine următoarele apariţii:

  • Strada mea (2000);
  • Vacanță în Mexic (2009);
  • Temnița luminii (2011);
  • Jurnal De Vacanță (2012);
  • Marea Evadare (2014);
  • Uvertura (EP) (2016);
  • Symphonia (2016);
  • StradaVarius (2018);
  • Visul Lui Tudor (2019).

Când vine vorba despre el, Şişu se descrie sincer: „Sunt golan dinainte să fie la modă să afirmi că eşti golan. Când mi-am dat seama? În ’90 la Universitate, când purtam o hârtie în piept pe care scria `golan`. Au trecut mulţi ani de atunci. Am fost sus, jos, iar sus, iar jos… ca în viaţă. Dar am rămas golan! Golan în sensul frumos al cuvântului, adică liber. Nu mă simt parte din sistemul ăsta `ticăloşit` şi nici din altul. Până acum tot ce am înţeles eu, e că unii oameni profită de putere în mod destructiv în loc să se folosească de ea în mod constructiv. Distrugători putem fi toţi, creatori, foarte puţini.”

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Uzzi
Grasu XXL
Caddy
Puya
Tata Vlad