Gabriela Dinu Știri 01.06.2023 10:01

Caddy BUG Mafia: CV, Biografie, Afaceri, Avere, Familie, Inălțime, Greutate, Albume

Caddy BUG Mafia: CV, Biografie, Afaceri, Avere, Familie, Inălțime, Greutate, Albume

Caddy este fost component al trupei de hip hop BUG Mafia, una dintre cele mai apreciate formaţii de acest gen din România. În BUG, alături de el, au mai cântat şi Uzzi cu Tata Vlad sau Tataee.

Numele său real este Dragoş Vlad Neagu, dar i se spune Caddillac şi prescurtat sau ca un alint e Caddy. Mai este cunoscut şi sub numele de Klax 187.

Cine este, de fapt, Caddy de la BUG Mafia?

În 1993, acesta punea bazele formaţiei Bucharest UnderGround alături de Tataee, care pe atunci era cunoscut sub numele de Doom. Nici Caddy nu avea acelaşi nume de scenă atunci, ci îşi spunea Klax 187. Numărul 187 era utilizat în filmele americane cu poliţişti iar acesta era codul de crime. Din 1996 şi-a schimbat numele în Daddy Caddy.

Dacă v-aţi fi aşteptat de la Caddillac să fie unul dintre băieţii răi din undergroundul muzicii româneşti, ei bine nu.Căci este un soţ devotat şi tată dedicat. Este căsătorit de peste 20 de ani cu aceeaşi femeie, pe nume Diana. Au o familie frumoasă, căci au împreună doi băieţi de 7, respectiv 10 ani. Viaţa de familie e viaţă de familie pentru Dragoş, care îşi duce copiii în cele mai simpatice vacanţe. Ultima dintre ele fiind chiar la Disneyland Paris.

Caddy a rămas în România, unde îşi duce zilele liniştit, în timp ce colegul de trupă Tatatee s-a stabilit în Barcelona. Formaţia nu s-a rupt, însă, mai ales că online se pot face toate în ziua de azi.

Date Biografice Caddy

Nume la naștere: Dragoş Vlad Neagu
Nume de scenă: Caddillac, Caddy
Data nașterii: 10 septembrie 1976
Locul nașterii: București, România
Parteneră: Căsătorit cu Diana
Greutate: 90
Înălțime: 1,87 m

Albumele pe care BUG Mafia le-a înregistrat cu Uzzi, Tataee şi Caddy în componenţă sunt următoarele: Mafia, Înc-o zi, înc-o poveste, Născut și crescut în Pantelimon, IV: Deasupra tuturor, De cartier, După blocuri, Întotdeauna pentru totdeauna, B.U.G. Mafia prezintă CASA, Băieții buni, Viața noastră Volumul 1, Viața noastră Volumul 2, Viața noastră Volumul 1 & 2, Înapoi în viitor.