Gabriela Dinu Știri 18.04.2022 10:26

Roxana Vaşniuc: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, avere, familie

Roxana Vaşniuc: CV, vârstă, înălțime, biografie, afaceri, avere, familie

Roxana Vaşniuc este o cunoscută vedetă TV, prezentatoare la Antena Stars. Este una dintre cele mai răpitoare apariţii pe micile ecrane, trupul său sculptat şi lucrat la medicul estetician iese în evidenţă instant.

În continuare vom afla mai multe lucruri despre viaţa sa personală şi despre cum este, de fapt, Roxana Vaşniuc. Roxana Vaşniuc s-a născut pe 27 decembrie 1984, în zodia Capricorn, în Botoşani, România. Are ochii verzi, părul şaten şi este pasionată de lectură, muzică, psihologie şi jurnalistică.

Ce scrie în CV-ul Roxanei Vaşniuc?

Adoră să mănânce ton, iar sportul ei preferat este atletismul. La TV se uită atât la emisiuni de divertisment, cât şi la talk show-uri, emisiuni de ştiri şi documentare.

Filmele sale preferate sunt Star Gate şi The Devil wears Prada, iar cartea sa favorită din toate timpurile este Puterea Minţii, scrisă de Glenn Band. Adoră să primească flori, în special trandafiri şi este cea mai fericită atunci când călătoreşte sau scrie poezii.

Roxana Vaşniuc face bani frumoşi din emisiunea pe care o prezintă la Antena Stars, dar şi din contractele de imagine, fiind ţinta majorităţii firmelor care produc haine pentru domnişoare frumoase, iar Roxana este cea care pozează pentru reclamele lor. Mai mult, ea câştigă şi din Instagram şi Facebook, din activitatea cunoscută a zilelor noastre de influencing.

Date Biografice Roxana Vaşniuc: înălțime, greutate

Nume complet:Vaşniuc Roxana
Data naşterii: 27 decembrie 1984,
Locul naşterii: Botoşani, România
Parteneră: necăsătorită
Greutate: 60 kg
Înălţime: 1,75 m

Pe lângă toate acestea, Roxana Vaşniuc este şi prezentatoare de evenimente, în ţară sau în afară, private sau publice, dar şi concerte şi nu numai. Roxana nu este căsătorită, însă are o relaţie de mai mulţi ani cu un bărbat misterios, pe care îl ţine ascuns de ochii curioşilor. Alături de acesta are o fetiţă pe nume Rose Mary şi se gândeşte serios să devină mamă pentru a doua oară.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Gabi Bădălău
Claudia Pătrăşcanu
Andrew Tate
Tristan Tate