Gabriela Dinu Știri 11.01.2023 10:41

Andreea Marinescu: vârstă, CV, înălțime, greutate, foști iubiți, salariu la Pro TV

Andreea Marinescu: vârstă, CV, înălțime, greutate, foști iubiți, salariu la Pro TV

Andreea Marinescu este prezentatoarea Ştirilor Pro TV de la 8:00 şi vine în casele românilor zi de zi, alături de colegul Mihai Dedu. Din mai 2012, Andreea a făcut echipă cu Dedu şi Lavinia Petrea, după ce Andreea Liptak s-a retras din televiziune pentru a se dedica afacerilor.

Între timp, Lavinia Petrea a rămas din nou însărcinată şi matinalul a rămas ca înainte, în doi prezentatori energici. Andreea Marinescu este născută în 1981, la Piteşti, iar anul acesta va împlini 40 de ani. Se declară o mămică fericită şi împlinită cu cei doi băieţi pe care îi are din cele două căsnicii.

Cu cine este căsătorită Andreea Marinescu, ştirista de la Pro TV?

Este o familistă convinsă, chiar dacă nu i-a mers din prima. Andreea a fost căsătorită cu Paul Roşca, producătorul rubricii vremea de la Pro Tv, cel care i-a dăruit un băiat, pe Vladimir Dinu, născut pe 28 iulie 2009. „Paul este bărbatul care mi-a adus cel mai mare buchet de flori pe care l-am văzut vreodată”, spunea Andreea despre fostul soţ. În 2018, a ajuns din nou în faţa altarului, la un an după ce poliţistul criminalist Adi Ticulescu a făcut-o mamă de băiat pentru a doua oară.

S-a chinuit după cele două sarcini şi până să ajungă la greutatea de 60 de kilograme de acum, a avut mult de furcă. La 1.70 m, Andreea Marinescu a luat nici mai mult nici mai puţin de 40 de kilograme după prima sarcină! Şi-a revenit în timp record, iar a doua oară a avut din nou de tras, după cum povestea chiar ea: “După sarcina cu Armin mi-am propus să slăbesc repede, dar ce nu am luat în calcul a fost vârsta. După o anumită vârstă slăbeşti mult mai greu, acumulezi mult mai repede.

Ce salariu are Andreea Marinescu la Pro TV?

La o lună jumătate mergeam la sală cu o prietenă antrenor, Carmen Dobrescu. Plângeam când mă uitam în oglinzi şi nu-mi plăcea ce vădeam. Am slăbit cu ea 20 kg. Acum am un nou regim, mănânc salate, carne foarte slabă, friptă sau fiartă, brânzeturile doar de lapte de capră”.

Biografie Andreea Marinescu:
Data naşterii: 1981
Locul naşterii: Piteşti
Soţ: Adi Ticulescu
Greutate: 60 kg
Înălţime: 1.70 m

Conform surselor din trust, prezentatoarea ştirilor matinale de la Pro TV ar avea un salariu de 8000 de euro lunar.