Gabriela Dinu Știri 11.01.2023 10:34

Cosmin Stan: vârstă, CV, înălțime, greutate, soție, salariu la Pro TV

Cosmin Stan: vârstă, CV, înălțime, greutate, soție, salariu la Pro TV

Cosmin Stan este un jurnalist cu experienţă din România, care a făcut parte din echipa ce a câştigat primul premiu Emmy în presa din România. În prezent, vine în casele oamenilor cu ştirile matinale de weekend, de la Pro TV.

Nu a absolvit o facultate de specialitate, însă asta nu i-a pus beţe în roate să lucreze pentru îndeplinirea visului. Cosmin Stan are studii economice, în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti. A debutat în presă încă din 1997, atunci când a finalizat liceul şi s-a angajat ca reporter la Neptun TV.

Cu cine este căsătorit Cosmin Stan, de la Pro TV

A crescut în Constanţa, dar viaţa i-a adus-o în faţă pe Oana, soţia sa, care s-a născut în Hunedoara, la Petrila. Au avut parte de o nuntă ca în filme, căsătorindu-se în 2007, în Las Vegas. Au împreună doi copii, o fetiţă şi un băieţel, pe nume Mark şi Karina. Revenind la experienţele sale profesionale, Cosmin Stan a schimbat jobul la Neptun TV în 2003, după ce a ajuns corespondent Pro TV al staţiei locale din Constanţa, iar după doar un an a fost chemat la Bucureşti.

În 2007, Cosmin Stan participa alături de Doina Ocu la celebra şi iubita emisiune din Pro, Dansez pentru tine. Cei doi au pus mâna pe marele premiu, pentru a o ajuta pe Doina să îşi crească micuţii. Sătul de munca de teren, jurnalistul a plecat din Pache Protopopescu pentru a fi prezentator al ştirilor la Realitatea TV, în 2009. După patru ani, a ajuns colegul Magdei Vasiliu la jurnalul de ştiri al postului Prima TV.

Din aprilie 2019, Cosmin Stan lucrează din nou la ştirile Pro TV, revenind „acasă”, după cum a spus chiar el, după 10 ani de pribegie pe la mai multe posturi TV din România, precum Realitatea TV, Digi 24, Prima TV, Observatorul de la Antena 1. Acum, acesta prezintă ştirile matinale de weekend, pentru care primeşte un salariu de 5000 de euro lunar.

Biografie Cosmin Stan:
Vârstă: 42 de ani
Înălţime: 1,82 m
Experienţă profesinală: Neptun TV, Pro TV Constanţa, Pro TV, Realitatea TV, Digi 24, Prima TV, Antena 1

„Mă întorc acasă, la PRO TV, acolo de unde inima mea nu a plecat, de fapt, niciodată!”, spunea Cosmin Stan înainte să revină la postul din Pache.