Gabriela Dinu Vedete 19.10.2022 18:39

Mihaela Radulescu: CV, Biografie, varsta, inaltime, surse de venit, avere, conturi sociale

Mihaela Radulescu: CV, Biografie, varsta, inaltime, surse de venit, avere, conturi sociale

Mihaela Rădulescu este o vedetă TV din România, născută pe 3 august 1969 la Piatra Neamţ. Aceasta a avut de-a lungul carierei sale emisiuni la Pro TV sau Antena 1, dar şi la radio.

Numele său înainte de căsătorie a fost Mihaela Ţiganu şi a mai fost căsătorită cu Ştefan Bănică, Bogdan Rădulescu, cel al cărui nume îl poartă şi în prezent, dar şi cu Elan Schwartzenberg, cu care are un băiat, pe nume Ayan.

Ce scrie în CV-ul Mihaelei Rădulescu?

În prezent, are o relaţie de mai mulţi ani cu Felix Baumgartner, alături de care locuieşte la Milano. Mihaela Rădulescu a participat la Revoluţia din 1989, după care a fost angajată ca secretară de Dan Iosif. Nu are nicio facultate absolvită, deşi a fost înscrisă la patru astfel de instutuţii: folologie şi psihologie la I.E.F.S, Regie şi Facultatea de Artă.

Debutul în TV l-a avut în 1994, după ce s-a angajat ca prezentatoare a emisiunii Nocturna pe 16 mm, de la Tele 7abc. A fost apoi redactor şi reporter pentru matinalul lui Florin Călinescu de la Pro TV şi a mai lucrat şi la Antena 1 şi B1 TV. Cea mai iubită emisiune prezentată vreodată de Mihaela Rădulescu a fost Duminica în familie, a trustului Intact, iar ultimul show TV în care a apărut, după ce a fost jurat la Românii au Talent, a fost Ferma vedetelor – un nou început, unde a înlocuit-o pe Monica Bârlădeanu.

Pe lângă activitatea sa din televiziune, Mihaela Rădulescu a regizat şi documentare: „Irak- stelele deșertului”, „Musca din Periprava”, „Ostrovul meu ” (film comandat de WWF) și „Punem pariu că-i vară” (Premiul APTR), dar şi videoclipuri: „Curcubeu” (Bere Gratis), videoclipul piesei „The wizdiz song” (Taxi).

Aceasta a mai apărut şi în filmele Legături bolnăvicioase (regia Tudor Giurgiu), 15 (regia Sergiu Nicolaescu), Fall down dead (USA) și în piesa de teatru Bed time stories (regia Chris Simion).

Date Biografice Mihaela Rădulescu: înălțime, greutate

Nume complet: Rădulescu Mihaela
Data naşterii: 3 august 1969
Locul naşterii: Piatra Neamţ, România
Partener: Felix Baumgartner
Înălţime: 1,71
Greutate: 58 kg

Dacă nu ştiaţi, Mihaela Rădulescu este şi scriitoare de non-ficţiune, lansând volumele „Despre lucruri simple”, „Nişte răspunsuri”, „Întreabă-mă orice”.

Are o activitate intensă şi în online, având peste 443.000 de urmăritori pe pagina sa de Facebook, precum şi 543.000 pe Instagram. Aceasta face bani frumoşi din campaniile pe care le promovează pe conturile sale sociale şi pe care le negociază în funcţie de numărul de apariţii şi postări.

Despre averea Mihaelei Rădulescu nu se ştiu foarte multe detalii, însă iubitul său, Felix, are o avere colosală, de peste 250 milioane de dolari,