Gabriela Dinu Știri 17.02.2023 22:52

Andi Constantin: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, salariu la Burlacul

Andi Constantin: CV, Biografie, Greutate, Înălțime, Vârstă, salariu la Burlacul

Andi Constantin este protagonistul show-ului Burlacul, de la Antena 1. Mulţi dintre fanii postului TV se gândeau la un cu totul alt burlac atunci când s-a aflat că emisiunea revine la TV, însă şefii de la Antene au ales pentru sezonul din 2021 pe unul dintre foştii concurenţi de la Insula iubirii, un alt show de succes difuzat de ei.

La al şaselea sezon, emisiunea Burlacul se bucură de un real succes la Antena 1, iar Andi este un personaj controversat, care a recunoscut recent că i-a plăcut să facă banii uşor prin…videochat. A apărut la Insula iubirii mai întâi ca un simplu concurent, apoi a devenit ispită. S-a îndrăgostit de Hannelore, dar nu a fost să fie.

Unde a mai lucrat Andi Constantin până să fie Burlacul, de la Antena 1?

După ce s-a terminat Insula iubirii, Andi a făcut parte din distribuţia Războinicilor din primul sezon Survivor, difuzat în 2020 de Kanal D. Acolo se şi îndrăgostise de colega lui Adriana, însă nici de data aceasta nu a fost să fie, aşa că a acceptat fără să stea pe gânduri provocarea Antenei 1 de a-şi pierde burlăcia prin intermediul unui show de televiziune.

Dar să vedem cine este, de fapt, Andi Constantin. Ei bine, s-a născut în urmă cu 29 de ani la Băicoi, în judeţul Prahova. Este un sport-addict, căci a făcut numeroase sporturi, precum karate, kick-box, kempo şi fotbal. Este campion la fittnes şi mai nou antreprenor.

Date Biografice Andi Constantin: înălțime, greutate

Nume complet: Constantin Andi
Data naşterii: 1990
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: necăsătorit
Greutate: 82 kg
Înălţime: 1,85 m

În 2018, lumea sa era zguduită de un scandal uriaş, dar nu a lăsat să-l afecteze prea mult acest lucru. În spaţiul public a apărut o filmare cu el făcând videochat, dar nu a lăsat acest fapt să-l afecteze prea tare, şi-a asumat trecutul şi a mers mai departe:

„Credeți-mă că nu există ‘calea mai ușoară’, am plătit cu vârf și îndesat pentru tot. Eu mi-am învățat lecția de la viață. Nu sunt mândru de trecutul meu, dar toate lucrurile pe care le-am făcut (bune/rele) m-au făcut omul de astăzi, atunci pot spune că sunt mândru de cine am devenit. Încercați să nu mai judecați! Nu ne naștem perfecți, greșim, suntem oameni, așa învățăm”.

Din 2021, revine la TV cu show-ul Burlacul, în care speră să îşi găsească jumătatea până la vârsta de 30 de ani. Pentru participarea în emisiune, Antena 1 îi oferă suma de 1.000 de euro pentru fiecare ediţia filmată şi difuzată la TV.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:
Andy Popescu
Selly
Dorian Popa
Mihai Bendeac